E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Petrecere Privata Burlace Gold Events

Descriere

AFIS MAN ALIVE TEMATIC(POZA).jpg (79 KB)Ti-e teama de acele momente stanjenitoare…de linistea mormantala si privirile plictisite ale prietenelor tale?
Felicitari,ai nimerit exact unde trebuie!
Echipa noastra se va asigura ca Petrecerea din ultima ta noapte ca Single Lady va fi una memorabila!

GOLD EVENTS va pune la dispozitie servicii specializate pentru organizarea unui eveniment(petrecere privata/petrecere burlace-burlacite/program artistic nunta,aniversari)memorabil!
Va propunem cea mai in voga tendinta a momentului in materie de nunti si petreceri private- Striptease Masculin cu trupa de Stripperi Profesionisti MAN ALIVE!
Dispunem de o baza de date impresionanta cu artisti experimentati,foarte atragatori…niste adevarati “gentleman-i”.Un astfel de show este pus la punct pana la ultimul detaliu:Coregrafii tematice exceptionale,costume impresionante,muzica si elemente originale.
Cu mult bun gust si respect pentru domnisoarele participante,aparitia unui astfel de artist va face deliciul unei petreceri cu adevarat reusite!
Apelati cu incredere la GOLD EVENTS,firma specializata de mai bine de 5 ani in organizarea si managerierea oricarui tip de eveniment!
Garantam profesionalism,seriozitate si discretie maxima!Pentru contractarea serviciilor de Striptease Masculin,contactati-ne cat mai curand 0767.773.473!
Mai multe detalii pe www.gold-event.ro !

poza mica.jpg (42 KB)poza 2.jpg (5 KB)MAN ALIVE 2010(poza).jpg (374 KB)MAN ALIVE 2011(pozaa).jpg (187 KB)MAN ALIVE 2010 (3)(poza).jpg (180 KB)MAN ALIVE 2011(poza).jpg (32 KB)

Adresa: Bucuresti

Etichete : Petrecere burlaceShow privatStriperStriperiStripperi

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii