E-nunti este pentru tine

Rolul croitoresei in crearea rochiei de mireasa ideale

(6 votes, average: 6.67 out of 10)
178 vizite
0 comentarii

Visul fiecarei fete este acela ca intr-o zi sa se vada imbracata in rochie alba de mireasa. Din satin, cu voal, cu aplicatii de cristale, dantela sau tull, rochia pentru ziua nuntii trebuie sa fie de vis. Modelul rochiei trebuie sa fie exact cum iti doresti. Daca nu iti permiti sa cumperi o rochie direct din magazin, atunci opteaza pentru varianta de a-ti face rochia la croitoreasa. Alegerea croitoresei este una dificila deoarece ea trebuie sa tina cont de mai multi factori precum stil, buget, dar cel mai important factor il reprezinti insasi tu.
Relatia dintre tine si croitoreasa trebuie sa fie una apropiata. Din nefericire, multe mirese din ziua de azi isi aleg rochii carora nu le pot face fata, cu trena prea lunga sau crinolina incomoda. De aceea este important ca persoana care iti creaza rochia sa inteleaga ceea ce iti doresti. In cazul in care doresti sa-ti faci rochia dupa o poza, croitoreasa are rolul de a-ti spune daca acel model te-ar avantaja, iar in mod contrar aceasta trebuie sa vina cu modificari ce in final iti vor pune formele in evidenta.
Calitatile unei bune croitorese:

  • Sa fie un bun psiholog: este foarte important sa-si dea seama de ce fel de om esti tu.
  • Sa cunoasca foarte bine fizionomia corpului astfel ca sa puna in evidenta calitatile fizice ale miresei
  • Sa fie o buna cunoscatoare a materialelor oferind o gama variata de materiale, accesorii, tipuri de broderii
  • Sa fie intelegatoare si sa accepte modificarile aferente aduse rochiei
  • Sa poata reproduce rochii dupa o anumita imagine dar pe care sa le adapteze in functie de mireasa

Postat de: Alexandra-Ilias
www.robeblanche.ro
Rochie de mireasa (Cod  RMi37) 150x150 Rolul croitoresei in crearea rochiei de mireasa idealeRobe Blanche Design RMi07 (3) 150x150 Rolul croitoresei in crearea rochiei de mireasa idealeDSC 4579 150x150 Rolul croitoresei in crearea rochiei de mireasa idealeRochie de mireasa   RMi29 150x150 Rolul croitoresei in crearea rochiei de mireasa idealeRochie de mireasa   RMi27 150x150 Rolul croitoresei in crearea rochiei de mireasa idealeRochie de ocazie (cod   ROc74) 150x150 Rolul croitoresei in crearea rochiei de mireasa idealeRobe Blanche Design RMi05 150x150 Rolul croitoresei in crearea rochiei de mireasa idealeRobe Blanche design RMi24 (2) 149x150 Rolul croitoresei in crearea rochiei de mireasa idealeRobe Blanche Design ROc15 150x150 Rolul croitoresei in crearea rochiei de mireasa idealeRobe Blanche Design ROc42 150x150 Rolul croitoresei in crearea rochiei de mireasa ideale

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii
Get Adobe Flash player