E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Tendinte Nunta 2014 | Jonglerii cu Foc la Nunta – Fachiri

Descriere

Organizare Nunta 2014 | Super Oferta | Reducere Program Artistic

Pentru organizarea unei nunti cu adevarat spectaculoase, compania de productie artistica si organizari evenimente Gold Events va propune completarea programului artistic de la nunta cu un moment artistic deosebit marca Kaya Show. Daca va doriti o nunta, care sa se intipareasca adanc in mintile si sufletele invitatilor dumneavoastra, alegeti un spectacol extraordinar, plin de magie si efervescenta.

Combinand o gama variata de elemente pirotehnice, ce au un efect senzational asupra privitorilor, cu scenarii si coregrafii exceptionale de show-dance, performerii de la Kaya Show vor pune in scena o adevarata capodopera artistica! Evantaie cu foc, torte si sabii in flacari, fire poi cu flacari, scantei si artificii, momentele incredibile de manipulare precisa a focului in toate formele sale… acestea sunt doar cateva dintre ingredientele originale, ce ii vor soca si fascina in egala masura pe cei prezenti!

Focul a fascinat oamenii dintotdeauna prin sensurile sale mistice si prin fanteziile magice. Se stie ca focul este un simbol al purificarii, un tribut adus celor care il invoca… focul fascineaza privirile, uneste fortele si atinge spiritele oamenilor. O legenda spune ca ritualul dansului cu flacarile va indeparta fortele malefice si va purifica drumul proaspetilor miri, luminandu-le calea vietii si aprinzand pasiunea! Mirii doritori pot participa activ la acest show incredibil – la finalul acestuia fiind invitati sa se fotografieze cu cei doi fachiri specializati.

Momentul artistic propriu-zis este conceput special pentru nunta, avand un caracter de surpriza atat pentru invitati, cat si pentru miri; in acest show este inclusa cea mai variata gama de elemente pirotehnice din Romania: evantaie cu foc, torte foc, sabie foc, fire poi cu flacari, fire poi cu artificii, fire breath – suflator foc, fire spit-scuipa flacari. Acest program artistic se poate desfasura in orice tip de locatie si se poate adapta la orice tip de scena avand in vedere ca cei doi fachiri de la Kaya Show au o masiva experienta in domeniu si folosesc numai substante si elemente special concepute pentru acest tip de show-uri.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne cat ai curand! Nu pierdeti aceasta oportunitate extraordinara si rezervati-va un program artistic absolut remarcabil pentru nunta pe care o organizati!
Pentru materiale foto, video si prezentari detaliate,vizitati website-ul oficial: www.spectacol-foc-fachiri.ro

Program Artistic Nunta 2014 - Fachiri - Jonglerii cu Foc.jpg (353 KB)Organizare Nnta 2014 - Program Artistic Oferta.jpg (385 KB)Fachiri - Jonglerii cu Foc Nunta 2014 -  Kaya Show.jpg (359 KB)Moment Artistic Nunta 2014 - Spectacol cu Foc Fachiri.jpg (356 KB)

Program Artistic Nunta 2014 - Show Foc - Fachiri.jpg (332 KB)Fachiri Nunta 2014 - Spectacol cu Foc.jpg (275 KB)Fachiri (26).jpg (246 KB)Fachiri 3.jpg (372 KB)

Poze-nunta-I&A_1322.jpg (188 KB)Fachiri (24).jpg (436 KB)

 

 

 

 

 

 

Etichete : Fachiri nuntaJonglerii cu foc nuntaMoment artistic nuntaOrganizare nunta 2014Program artistic nunta

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii