E-nunti este pentru tine

 • Intrare Cont
 • Recuperare parola

Buchete de mireasa, aranjamente nunti, lumanari

Descriere

buchet-mireasa-din-hortensia-si-orhidee2Aranjamente nunti, buchete de mireasa, lumanari nunta sunt doar o parte din serviciile pe care vi le punem la dispozitie.
Aranjamentele florale pentru nunti ii vor incanta atat pe invitati cat si pe dvs. Buchetul de mireasa reprezinta oglinda oricarei mirese si de aceea li se vor acorda o mare atentie astfel incat sa fie unul din obiectele de atractie ale nuntii. Lumanarile de nunta vor fi alese tinand cont atat de preferintele mirilor cat si ale nasilor.

ArcadePentru nunti va oferim o gama diversificata de flori din care dvs. puteti crea propriile buchete de mireasa 2010 cu ajutorul nostru.buchete de mireasa
Puteti opta pentru buchete mireasa pe rotund, acestea avand o eleganta deosebita. Buchetele sunt realizate din flori naturale si sunt finisate cu diverse materiale si accesorii. Puteti opta si pentru buchete de mireasa in cascada care sunt realizate pe microfon cu burete. Pentru aceste buchete mireasa putem folosi flori curgatoare. Cele mai cautate buchete mireasa sunt cele simple care cu eleganta lor unica pun in valoare gingasia si splendoarea oricarei mirese.

Lumanarile de nunta sunt un accesoriu foarte important si totodata obligatoriu pentru a putea pasi spre cununia religioasa. Simbolizand puritatea sufleteasca, lumanarile semnifica modelul spiritual al nasilor care ii va indeamna pe miri pentru tot restul vietii.

buchet-din-orhidee-si-dendrobium1buchet-mireasa-din-hortensia-si-orhidee3buchet_din_frezii_si_cale1buchet_din_iris_si_aspidistra1buchet_din_trandafiri_si_hortensia14aranjament_din_mini_trandafiri_gipsofila_si_trandafiriaranjament_din_trandafiri_si_dendrobium2aranjament_in_vas-inalt_din_trandafiri_crin_bujori_si_traheliumaranjament_prezidiu_din_trandafiri_si_lisiantus2buchet-mireasa-din-orhidee-si-hortensia2buchet_cascada_din_orhidee_lisiantus_santini_si_trandafiribuchet_compact_din_frezia_si_trandafiribuchet_compact_din_lacramioarebuchet_din-trandafiri_cale_si_orhideebuchet_din_hortensialumanari_cununie_nunta_rotunde_din_trandafiri_hipericum_si_stillgrass_in_joslumanare-cununie-nunta-din-cale-si-hortensialumanare_cununie_nunta_din_dendrobium

Etichete : Aranjamente floraleAranjamente nuntiBuchete de mireasaLumanari nunta

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

2 comentarii

 • Data: 1 Iulie 2014

  cum pot comanda 2 buchete?
  multumesc

 • Furulescu Livia
  Data: 10 Iulie 2009

  Buna mai iuliane!..sunt Livia fosta ta colega,nu te-am vazut de ceva vreme si poate in curand o sa te contactez poate o sa am nevoie de tine….

Trimite o cerere catre toti furnizorii