E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

casadomnesti clasic,luxos,elegant

Descriere

r-36.jpg (157 KB)Va invitam sa simtiti placerile gustului combinate cu frumusetea si stilul acestui local.
Construit de curand, Restaurant Casa Domnesti va ofera o combinatie perfecta intre modern si clasic, intre preparate romanesti si internationale, totul intr-o atmosfera eleganta si relaxanta.
Mobilierul si decorurile in stil clasic ne amintesc de perioada interbelica unde linistea, eleganta si bunul gust erau la ele acasa
Salonul aflat la parter este pregatit sa primeasca 40 de oaspeti ce se pot bucura de servicii de calitate cu un meniu diversificat si posibilitatea de a fuma.
Salonul aflat la etaj ofera un spatiu incapator si primitor pentru maxim 100 de oaspeti.
Atunci cand vremea o permite, terasele cu o capacitate de 80 de locuri constituie un motiv in plus pentru a va bucura de servicii impecabile, intr-un cadru natural si aerisit. Mancati la inaltime, la aer, cu o priveliste minunata, cele mai bune mancaruri romanesti sau internationale!
Spatiul poate fi aranjat si personalizat pentru a permite clientilor nostri fideli bucuria unor evenimente speciale din viata lor, intr-o organizare de deplina calitate si bun gust.
Incercam sa va oferim momente de calitate intr-un cadru deosebit, cu oameni deosebiti.
Preparatele proaspete si diversificate, bauturile fine si trabucurile aromate vor contribui la atmosfera familiala in care va asteptam.
Va invitam la restaurant Casa Domnesti. Veti simti placerile gustului combinate cu frumusetea si stilul acestui local.
Intr-o ambianta de invidiat va oferim clipe de relaxare alaturi de cele mai fine bauturi din lume si de cele mai cautate trabucuri cubaneze!
Respectul fata de clientii nostri fideli se regaseste in cardurile de fidelitate pe care le oferim celor care ne viziteaza cu preponderenta.
Va punem la dispozite un meniu international care se poate modela dupa cererea si bugetul dumneavoastra.
Cu o servire impecabila si o atmosfera linistita Restaurant Casa Domnesti ofera clientelei o ambianta de inalta calitate si bun gust.
r-1.jpg (134 KB) r-50.jpg (131 KB)

Etichete : ClasicElegantLuxosRestaurant casadomnesti

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii