E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

ESTHETIQUE BEAUTY CENTER-Coafor, Cosmetica, Manichiura-Pedichiura

Descriere

logo esthetique.1.jpg (85 KB)Coafura,Cosmetica,Manichiura,Pedichiura;
-Scoala de Coafor,Cosmetica,Manichiura-Pedichiura acreditata de Ministerul Muncii;
-Produse Profesionale: GUINOT, KERASTASE, ACADEMIE, O.P.I., L’Oreal Professionnel, Peggy Sage;
-Servicii complete de infrumusetare la cele mai ridicate standarde

Servicii COAFOR:Tuns,Tratamente L’Oreal Professionnel,Tratamente KERASTASE, Coafat, Vopsit, Schimbare Culoare, Extensii PAR NATURAL,Permanent.
Servicii COSMETICA: Tratamente faciale GUINOT;Tratamente faciale ACADEMIE; Tratamente faciale HOLYLAND;Epilare;Vopsit sprancene;Make-up.
Servicii MANICHIURA PEDICHIURA: Manichiura;Pedichiura;FRENCH;Unghii False cu GEL sau acril; Tratament cu parafina maini/picioare; Manichiura/Pedichiura SPA; Unghii false cu french permanent;Intretinere Unghii False;Aplicat Acril pe Unghii Naturale.

Centrul de Estetica ESTHETIQUE BEAUTY CENTER foloseste in cadrul tratamentelor doar produse profesionale apartinand celor mai apreciate marci: GUINOT, KERASTASE, ACADEMIE, O.P.I., L’Oreal Professionnel, Peggy Sage.

Esthetique Beauty Center este un salon de infrumusetare care inca de la deschiderea sa a reusit sa depaseasca asteptarile celor care i-au trecut pragul. Situat la intrarea in Parcul Cancicov, intr-o zona verde si linistita a orasului Bacau, Esthetique a devenit rapid un reper pentru persoanele in cautarea unui refugiu relaxant din trepidantul ritm cotidian.
O data intrate in salonul nostru, acestea devin o parte din lumea Esthetique, o lume simpla, eleganta si in acelasi timp avangardista. Filosofia noastra este una bazata exclusiv pe intelegerea importantei emotiei estetice si nu si nu da nici o sansa compromisului privind standardele serviciilor oferite.
Vizitati-ne si veti fi convinsi de atuurile noastre: locatia inspirata,profesionalismul echipei, standardele serviciilor si calitatea produselor. De asemenea veti descoperi ca singurul nostru „defect” este acela ca suntem PERFECTIONISTI.

Esthetique Beauty Center
St.Razboieni,Nr.48
Tel: 0234 – 570.575

noutati1_mic.jpg (48 KB) noutati3_mic.jpg (30 KB) noutati4_mic.jpg (36 KB) noutati5_mic.jpg (30 KB) imgProd_01.jpg (40 KB) imgProd_02.jpg (24 KB) imgProd_03.jpg (26 KB) imgProd_04.jpg (40 KB) salon_expert.jpg (18 KB)

Etichete : CosmeticaCursuriEsthetiqueManichiuraSalon

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

1 comentariu

  • Nona
    Data: 6 Septembrie 2010

    Am beneficiat de serviciile acestui salon de recent, si am ramas enorm entuziasmata de profesionalitatea si disponibilitatea personalului fata de clienti.Multumesc din suflet pentru tot!(Dupa deluzia amara de la “Floare de colt”)

Trimite o cerere catre toti furnizorii