E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Fun Party – Dam culoare evenimentului tau!

Descriere

Impresionati-va invitatii cu decoratiuni din baloane, unicat in Romania.
Va oferim un decor spectaculos, un decor diferit de al celorlalti, un decor care sa atraga atentia si sa invite inauntru indiferent de evenimentul pa care il sarbatoriti: nunta, botez, petrecerea unui copil, majorat, bal al bobocilor, inaugurarea unui sediu, petrecerea unei firme, noi ne asumăm sarcina ca totul să fie o reusită deplină, o amintire de neuitat. Creem decoruri din baloane care fac evenimentul special, memorabil. Le oferim clientilor nostri noutatile in decorurile din baloane.Rasfata-ti apropiatii si ofera-le zile de neuitat cu ajutorul nostru!

Fun Party este singura firma oradeana care are cel mai important si prestigios atestat profesional pe plan international in domeniul decoratiunilor pentru evenimente (CBA, Certified Balloon Artist) si este membra a QBN, o organizatie profesionala dedicata sa promoveze un mediu de afaceri onorabil, sa creeze atmosfera si sentimente intr-un mod unic. Credem in calitatea produselor cu care lucram si le comercializam, in profesionalismul serviciilor pe care le oferim.

Certified Balloon Artist este recunoasterea cea mai mare si cea mai respectata din industria baloanelor (domeniul decoratiunilor din baloane), iar persoana care devine Certified Balloon Artist trebuie sa treaca prin doua etape de examinare, in care trebuie sa isi demonstreze cunostintele in realizarea cadourilor din baloane, realizarea buchetelor din baloane si decorul din baloane. Este declarata admis doar  persoana care trece peste o serie de 5 examene extrem de exigente cu un punctaj de cel putin  80% (adica nota 8) la fiecare. Asta te asigura pe tine, ca si client ca primesti calitate si esti tratat cu profesionalism.

Livram buchete si torturi din baloane. Buchetele din baloane pot fi adevarate cadouri. Pot fi trimise familiei sau prietenilor pentru a le multumi, pentru a intampina un bebelus, pentru a ura felicitari la o logodna sau o absolvire sau pentru a sarbatori o zi de nastere.

Inscriptionam baloane cu logo-ul firmei dvs., cu mesajele care doriti sa le transmiteti si cu poza.

Avem o gamă largă de servicii, pentru fiecare tip de eveniment şi adaptăm toate aceste servicii nevoilor fiecarui eveniment în parte. Adăugam culoare şi farmec evenimentului pe care îl pregătim, prin profesionalism, servicii si produse de calitate.

Inchiriem fantana cu ciocolata, statuie gheata in forma de miri, masina bule de sapun, masina zapada.
Realizam bufet de fructe si fructe sculptate.

Adresa: Str. Ogorului, nr. 171, Galeria Hypermarket Real, Magazin Capriccii

Etichete : BALOANEBaloane cu HeliuFantana cu ciocolataMasina bule de sapun

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Trimite o cerere catre toti furnizorii