E-nunti este pentru tine

 • Intrare Cont
 • Recuperare parola

Lumanari nunta

(28 votes, average: 4.18 out of 10)
24,072 vizite
4 Comentarii

Lumanarile sunt obiecte indispensabile la o nunta. Daca ne putem lipsi de arcada si baloane din cauza bugetului redus, lumanarile sunt o necesitate. Ceremonia religioasa nu poate avea loc daca nu avem lumanari de nunta. Acestea sunt aprinse de catre preot la intrarea in biserica.

Lumanarile au un rol important atat la nunta cat si la botez. Lumanarile de nunta reprezinta lumina divina care participa la acest eveniment important. Acestea au rolul de a lumina calea tinerilor si de aceea sunt tinute de nasi, indrumatorii noului cuplu.

In ziua de azi lumanarile de nunta in afara de scopul religios, mai au si un scop estetic. Acestea nu sunt simple lumanari ci au diferite modele, iar florile ce se pun pe ele au cunoscut o evolutie de la artificial la natural. Florile de la buchetul de mireasa, cocardele, aranjamentul floral al localului, buchetul nasei toate acestea trebuie sa fie in armonie. In functie de buget putem opta pentru flori decorate cu trandafiri sau cale, cu orhidee sau alte plante exotice. Am adunat si o mica galerie de lumanari nunta pentru dumneavoastra:

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

4 comentarii

 • Data: 25 Aprilie 2013

  buna mar interesa cat costa la voii o rochie de mireasa

 • Mihaela
  Data: 2 Noiembrie 2010

  Foarte frumoase lumanari

 • Data: 28 Septembrie 2010

  buna vreau si eu nu nr.. de tel

  • Data: 28 Septembrie 2010

   Buna Ioana, Astea sunt numerele de telefon,persoana de contact este Iulian Cornel. 0720.54.86.16 0731.96.80.28
   0724.81.41.81

Trimite o cerere catre toti furnizorii