E-nunti este pentru tine

 • Intrare Cont
 • Recuperare parola

Luna Weddings

Descriere

Luna Weddings.jpg (74 KB)Luna Weddings este conceput ca fiind o agentie ce acopera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment.
Un proiect de exceptie si detaliile la cele mai inalte standarde de calitate, impreuna cu o echipa dinamica vom transforma evenimentul dvs intr-un vis.
Suntem alaturi de voi inca din primele clipe dupa ce ati hotarat sa va uniti destinele.
Luna Weddings este un amalgam de experienta de bucurie, de design senzational, de entuziasm, de talent, e o minune care vi se intampla alaturi de noi…
Agentia Luna Weddings va ofera o gama variata de decoratiuni, cocarde, marturii si invitatii personalizate si unicat la standarde inalte, dupa preferintele si stilul dorit. Teme diverse in organizarea petecerilor burlacilor si burlacitelor dedicate persoanelor ce doresc sa traiasca clipe de neuitat.

Contactati-ne la numerele de telefon: 0756265823, 0742747268, 0751691294 email: lunaweddings@yahoo.com

Etichete : DecoratiuniEvenimenteLuna WeddingsMarturiiNunti

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

3 comentarii

 • mirela
  Data: 28 Februarie 2010

  Multumim!!!

 • Cristina25
  Data: 6 Septembrie 2009

  Va multumesc pentru nunta, pentru sustinerea morala si pentru indrumarile voastre. Cu voi am reusit sa depasesc perioada de stres si intradevar sa imi vad visul realitate. Multumesc intregii echipe LunaWeddings!

 • nicoleta
  Data: 19 Iunie 2009

  am avut o nunta extraordinara organizata de aceasta firma. Va garantez ca nu veti regreta,am obtinut o nunta de vis,idei inovatoare si bine gandite. Va multumesc inca o data

Trimite o cerere catre toti furnizorii