E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

M & M Flower Events / Flori, Aranjamente florale

Descriere

design154.jpg (35 KB)M & M flower events doreste sa coloreze momentele frumoase din viata dumneavoastra. Este demonstrat ca anumite combinatii de culori – intalnite indeosebi in aranjamentele florale – stimuleaza si relaxeaza simturile, ne confera o atitudine pozitiva, ne reamintesc de momente placute si ne fac sa simtim gustul vietii. Raspunsul nostru la culori are la baza sentimentele noastre, iar florile sunt un adevarat catalizator al emotiilor, stimuland nu doar ochii ci si simturile. Un aranjament floral poate transmite un sentiment sau crea o stare, fara a fi nevoie de cuvinte.

Florile sunt un adevarat miracol al sanatatii – prezenta florilor atrage bucurie, relaxare si invoca o stare de bine. Schimbarile bruste din viata noastra, agitatia necontenita a oraselor ne fac sa cautam tot mai des ceva care sa ne intinereasca fizic, psihic, mental si emotional. Se pare ca aranjamentele florale, cu un design unic si o combinatie incantatoare de flori si nuante, se deschid sub ochii nostri ca niste oaze de relaxare.
Culorile ajuta la crearea unui echilibru in viata noastra iar florile sunt cel mai simplu mod de a adauga un strop de culoare si emotie in viata ta. De asemenea cel mai frumos cadou il reprezinta un buchet mare si colorat de flori, care nu are cum sa nu ne binedispuna. Atunci cand oferim flori de obicei vrem sa transmitem si un anumit sentiment.

Etichete : Aranjamente floraleBotezuriEvenimenteM & M Flower EventsNunti

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii