E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

10 IDEI AMUZANTE PENTRU A REFUZA O INVITAȚIE LA NUNTĂ

(4 votes, average: 1.25 out of 10)
622 vizite
0 comentarii

Vine un moment în care în grupul de prieteni, mai apropiați sau nu, încep să se înmulțească evenimentele festive precum: nunți, botezuri și toate cele specifice maturizării unui cuplu. Cum este și normal, există varii motive pentru care nu putem să onorăm mereu invitațiile pe care le primim. Însă cum am putea refuza politicos sau de ce nu, într-o manieră amuzantă aceste invitații?

Mai jos este o listă de sugestii, care să vă ajute și să vă amuze în același timp!

1) O altă activitate deja programată în acea perioadă, respectiv în ziua invitației: o altă aniversare/nuntă/botez, o vacanță planificată cu mult timp înainte, pe care nu o puteți anula.

2) Scuza legată de familie: trebuie să fiți prezent la un eveniment în cadrul familiei.

3) Responsabilități legate de job: în perioada respectivă aveți mult de lucru, este perioada concediilor altor colegi și nu puteți lipsi și dumneavoastră, sunteți implicat într-un proiect nou, participați la un curs de specializare.

4) Situația relației dumneavoastră: dacă sunteți singur/-ă, puteți enuța acest fapt; nu v-ați simți în largul dumneavoastră participând la un eveniment care celebrează tocmai iubirea.

5) Problema banilor/situația financiară; poate ați investit de curând în locuință, într-o vacanță sau ați participat la mai multe evenimente similare care au adus cheltuieli mari, iar acum aveți nevoie să puneți pe picioare acest aspect.

Scuze amuzante

Pentru a vă face și mai plăcuta maniera de refuz, puteți condimenta cu o glumă atunci cand formulați scuza!

6) Principii serioase: considerați că o căsătorie aduce multe probleme, care nu ar exista în cazul unei relații fără căsătorie sau în situația în care persoanele nu sunt cu cineva, așa că nu puteți asista la un asemenea dezastru!

7) Ultima experiență cu nunțile a fost un film vizionat în care finalul nu era unul tocmai Happy, așa că preferați să nu mai aveți de-a face cu așa ceva.

8) Pregătirile pentru nuntă: iubitul/iubita dumneavoastră nu a început să se pregătească și nici nu  credeți că va fi gata până peste o lună când este ziua nunții.

9) Fiecare se cunoaște pe sine: nu prea le aveți cu dansul, așa că preferați să stați acasă, în loc să încurcați pe toată lumea cu mișcări stângace.

10) Ați tot refuzat invitațiile altor amici, așa că trebuie să continuați să rămâneți solidari cauzei!

Indiferent care ar fi motivul refuzului unei invitații de nuntă, recomandăm totuși calea sinceră, sau cel mai diplomat mod de refuz. Puteți adapta gluma/scuza în funcție de cuplul pe care îl refuzați. Suntem convinși că veți alege cea mai adecvată cale!

Articol Ciprian Lupan fotograf de nunta http://ciprian-lupan.ro/

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii