E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

10 motive de a inchiria rochia de mireasa !

(30 votes, average: 6.00 out of 10)
31,018 vizite
3 Comentarii

c7ae4278_6370_491a_87d8_392c5f644d4c_enlargedNormal.jpg (17 KB)Nacar_B_preview.jpg (61 KB)

10 motive pentru care sa-ti inchiriezi rochia de mireasa in perioada de criza
Fii o mireasa moderna cu rochie de firma, fara a cheltui!

Cine nu si-a imaginat cum va fi ziua in care se va casatori? Ce femeie nu a construit castele si petreceri ametitoare cu dansuri in spirale hipnotizante si fantani de fericire, ce faceau ca totul sa se invarta in jurul ei? Cine nu si-a imaginat toate astea, dar mai ales cine nu s-a gandit cum va fi rochia de mireasa pe care o va imbraca?!
rochie_de_mireasa_mambo_b.jpg (205 KB)Orice femeie viseaza cu ochii deschisi la minunata rochie alba ce o face Regina Serii. Totul se poate schimba in visul viitoarei mierse; invitatiile, decorurile, florile, buchetul, dar niciodata, aproape niciodata rochia de mireasa. Fetitele devin adolescente si apoi femei, pastrand si crescand in

Mori lee 1.jpg (22 KB)

minte rochia visata si ele stiu exact cum va arata aceasta. Nimic nu poate schimba acest model; nici prietena cea mai buna, nici mama, nici viitorul sot, nimeni; rochia – practic – asa trebuie sa fie, asa cum si-a imaginat-o ea……si de aici……….visul se opreste si incepe nebunia si intrebarile: sa o cumpar sau sa o croiesc, cine sa o faca pentru a iesi exact ca in visul meu, ce croitoreasa sa aleg, de ce nu are timp croitoreasa acum cand ma marit si eu, de ce costa atat de mult croitoreasa, ca doar nu face cibernetica , de ce nu gasec materialele perfecte, de ce nu gasesc rochii asa cum mi-am dorit si de ce acelea care se apropie de visul meu sunt doar de firma si sunt enooooooooooooooooooooorm, dar enoooooooooorm de scumpe?

Aici deja apare socul: 2000 de euro pentru o rochie pe care o port cateva ore? Nu se poate! E, totusi, doar o rochie si apoi nu o mai imbraci alta data ….si totusi ai vrea sa o ai; esti mireasa o singura data si ai visat atat la ea!!!

Macarena_B.jpg (35 KB)

Oricine trebuie sa aiba rochia de mireasa la care a visat, bine lucrata, din materiale scumpe, cusuta impecabil si care sa o faca cea mai frumoasa femeie de pe pamant, fara sa il faca pe viitorul sot mai sarac sau mai crizat acum in prag de criza!
Elite Mariaj, va ofera solutia: inchiriati rochia de mireasa! De ce?!

Va dam doar 10 motive ce va vor convinge imediat:

1) Elite Mariaj are doar rochii de mireasa din colectii de marca: La Sposa, Demetrios, Benjami

de costa1167.jpg (23 KB)

n Roberts, Eddy K, Agnes Toma , etc
2) Elite Mariaj are cele mai bune preturi la inchiriere si cea mai interesanta promotie ( pe langa reduceri la contractare in perioada rece, un concurs surpriza- de exemplu).
3) Elite Mariaj va asigura ca veti primi o rochie ce arata ca scoasa din cutie.
4) Elite Mariaj va poate inchiria o rochie pe care o doriti foarte mult, chiar daca nu o are deja, achizitionand-o special pentru dumneavoastra
pronovias.jpg (34 KB)5) Elite Mariaj are o colectie formata in mare parte din rochii ajustabile ( pentru cazurile in care ati slabit sau v-ati mai ingrasat intre timp, sau……asteptati un bebelus).

6) Elite Mariaj va ofera nu numai rochia, dar si accesoriile, unele dintre ele fiind oferite gratuit, in functie de valoarea rochiei inchiriate
7) Elite Mariaj, chiar daca va inchiriaza rochia si nu o vinde, o poate personaliza dupa dorintza dumneavoastra.

8) Elite Mariaj este o agentie avantgardista, in ritmul tendintelor din afara, ce ajuta femeile sa se simta bine si elegante, fara sa cheltuie o avererochie_de_mireasa_moka_b.jpg (257 KB), oferind rochii de lux.
9) Rochia de mireasa e importanta, dar se imbraca o singura data, dupa care va ocupa foarte mult loc intr-un dulap, eventual la mama sau la mama lui.
white one 405.jpg (188 KB)10) E criza………………… si sigur va veti felicita ca ati facut o economie.

Ce poti face cu banii de pe o rochie de mireasa: doar 5 variante, ce ne-au venit rapid in minte, dar sunt numai 5 aici:
a) se plateste o trupa in voga din Bucuresti, care sa faca nunta de neuitat
b) se poate plati meniul pentru 40-50 de invitati
c) se poate inchiria un cort pentru o petrecere boema, elganta si foarte la moda, in natura
d) se pot inchiria decorurile
e) se pot cumpara 15 rochii superbe, de firma, dupa nunta, pentru a te simti cea mai frumoasa si moderna sotie din lume!

https://www.e-nunti.ro/elite-mariaj-rochii-de-mireasa-de-inchiriat/

www.inchirieri-rochiimireasa.ro

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

3 comentarii

Trimite o cerere catre toti furnizorii