E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

1events – mese plimbarete

Descriere

14masa.jpg (64 KB)Mese plimbarete – Primirea perfecta

Ati ajuns exact unde trebuie pentru ca evenimetul dvs. sa inceapa in cel mai original mod, astfel incat sa nu fie uitat niciodata.

Mesele noastre plimbarete va ofera posibilitatea de a primi invitatii in cel mai elegant mod prin servirea de bauturi si gustari de pe o masa care incadreaza un personaj costumat. Practic bauturile si gustarile dau impresia ca sunt asezate pe rochia personajului, acesta avand si posibilitatea de a se plimba cu usurinta printre invitati.

Evenimente de neuitat
Scopul nostru este de a oferi clientilor pe langa mesele plimbarete(mese de nunta ) ce va vor asigura un eveniment de neuitat si alte servicii cu usurinta unui singur telefon, cum ar fi servicii foto , video , dj , cvartet , accesorii nunta .
Noi stim ca fiecare client este unic si are nevoi diferite drept urmare 1Events se va ocupa de evenimentul dvs. in cel mai profesional mod.

22masa.jpg (67 KB)24masa.jpg (67 KB)16masa.jpg (69 KB)19masa.jpg (66 KB)12masa.jpg (71 KB)1masa.jpg (65 KB)11masa.jpg (68 KB)1acc.jpg (83 KB)4acc.jpg (54 KB)

Adresa: B dul Tineretului nr 21

Etichete : InvitatiMeseNuntaPrimireaSampanie

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii