E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

ACADEMIA DE NUNTI , CONSILIER PERSONAL

Descriere

ACADEMIA DE NUNTI , CONSILIER PERSONAL PENTRU NUNTA SPECIALIZAT IN NUNTI TEMATICE

ACADEMIA DE NUNTI este prima echipa de consilieri specializati in planningul, managementul, crearea si productia de evenimente tematice la standarde occidentale.Compusa din wedding planneri cu o vasta experienta in domeniu, din marketing & PR manageri, designeri si scenaristi talentati, echipa Academia de Nunti imbina experienta unor specialisti in comunicare si creatie cu pregatirea si relatiile dobandite in ani de zile de un director de revista pentru mirese.

8_3.jpg (158 KB)

Academia de Nunti este divizia de family events a companiei 2SMART ENTERTAINMENT.

Ce aduce NOU… ACADEMIA DE NUNTI?
In prezent, mirii pot opta sa lucreze cu o agentie specializata de nunti sau sa-si organizeze pe cont propriu ziua cea mare.
Academia de nunti propune miresele moderne dornice sa se implice in organizarea propriului eveniment, o alternativa la cele 2 optiuni deja existente – CONSILIER PERSONAL PENTRU NUNTA.
De ce ACADEMIA DE NUNTI?
Nu impunem servicii sau produse: te informam despre ofertele pietei, iar TU ai libertatea sa alegi doar serviciile si produsele care te intereseaza sau care se incadreaza in bugetul tau.
Sustinem ideile tale cu peste 20 concepte creative: te invatam cum sa-ti pui in practica ideile personale pentru a crea o nunta tematica.
Suntem disponibili in orice etapa a nuntii in regim 24h: contactam furnizorii doriti, va insotim la intalniri iar in ziua nuntii centralizam si coordonam colaboratorii alesi de tine si organizam produsele achizitionate.

Etichete : Academia de NuntiAjutor in ziua nuntiiNunti tematice

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Trimite o cerere catre toti furnizorii