E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Adina Zotinca-makeup artist&estetician

Descriere

Machiajul ar trebui sa reflecte cine esti si cum te simti. Fii cine vrei sa fii si arata exact cum vrei sa arati! Prin machiaj imaginatia este pusa la incercare! Putem crea personaje, cu ajutorul lor o poveste, adica un adevarat scenariu.

Despre mine

In 1998 am absolvit cursul de cosmetica si machiaj profesional din cadrul scolii “CHRISTINE VALMY”…acesta a fost inceputul implinirii unui vis…acela de a avea propriul meu salon. A fost doar primul pas…ambitia m-a purtat pana in Germania unde mi-am perfectionat tehnicile profesand pentru 3 ani. Am considerat ca pot sa fac mai mult si am plecat in SUA pentru inca un an pentru a invata tehnici noi.

Din dorinta de a-mi perfectiona tehnicile de machiaj si de a invata noutatile aparute in domeniu, am ales sa studiez la o scoala renumita de pe coasta de vest a SUA,California, aproape de Hollywood, in Newport Beach: Cammua Couture Academy. Aceasta scoala am absolvit-o in martie 2011.

Cursul de la Cammua Couture Academy a constat in 2 module: un modul de beauty make-up(pentru film, fotografii color si alb-negru, machiaj pentru barbati, machiaj antiaging, runway make-up, high definition make- up pentru televiziune, machiaj Avant Garde- High Fashion, efecte speciale pentru film si tv, si machiajul de mireasa, tehnici de machiaj bollywood). Al doilea modul s-a axat pe utilizarea tehnicii de machiaj cu airbrush, o tehnica mai putin utilizata la noi, dar una cu avantaje multiple( acopera foarte bine imperfectiunile, timpul necesar efectuarii machiajului se reduce, cu airbrush-ul se pot realiza machiaje deosebite, unicat, tip hifashion).

Acum am salonul pe care mi l-am dorit, un vis pentru care ma dedic trup si suflet si care imi aduce multe bucurii…si o nemaipomenita satisfactie atunci cand imi vad clientele plecand multumite de la mine, reintorcandu-se periodic.

Dorinta mea de a avea doar cliente multumite ma face sa imi doresc sa fiu mereu la curent cu noutatile din acest domeniu. Prin urmare particip in fiecare an la Congresul de Estetica Aplicata din Bucuresti, particip la seminarii si cursuri organizate de firmele de produse.

Aceasta sunt eu…Adina…esteticiana si artista make-up.
Pagina de pornire
Abonaţi-vă la: Postări (Atom)
“Curatenia este drumul spre zei”- expresia dupa care se ghidau egiptenii. Ei credeau ca imaginea si ingrijirea lor le reprezenta nivelul de dezvoltare spirituala. Primul produs folosit pentru fardarea pleoapelor a fost folosit de ei si era de culoare verde pentru pleoapele inferioare si negru sau gri pentru pleoapele superioare. Regina Cleopatra a reprezentat un ideal de frumusete pentru lumea antica, relatarile acelor vremuri o prezinta ca fiind preocupata de tratamentele cosmetice si ingrijirea corporala. De altfel, se cunoaste unul din secretele acesteia…imbaierea in lapte de capra si miere. Astazi ingrijirea si infrumusetarea se face in saloane specializate. Daca in acele timpuri conta frumosul, acum acest aspect este si mai accentuat. Traim intr-o societate care pune din ce in ce mai mult accentul pe estetic, iar numarul celor care apeleaza la serviciile unor saloane de infrumusetare este din ce in ce mai mare si din categorii diferite de oameni. Ingrijirea si infrumusetarea nu este utila doar vedetelor, fiecare persoana care pretuieste aspectul ar trebui sa recurga la astfel de servicii. Pana la urma acest aspect tine de respectul pe care il ai fata de propria persoana .

http://stiri.kanald.ro/Stiri/Sanatate-frumusete/decolteul-de-vedeta/

Adresa: Str Dragos voda nr47

 

Adina Zotinca
make up artist
0745459422

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii