E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

AGENTIA EXCLUSIVE

Descriere

SCM_7710.jpg (68 KB)Încredinţaţi toate preocupările dumneavoastră Agenţiei Exclusive şi noi vom planifica şi organiza o nunta de vis, un important eveniment corporate, zile de naştere, aniversări sau orice ocazie care necesită o implicare profesională pentru a ne asigura că totul decurge aşa cum aţi dorit.

Suntem o companie profesionistă de organizare de evenimente, cu experienţa şi calificarea ce ne permit să soluţionăm toate preocupările pe care le puteţi avea în planificarea, organizarea şi derularea unui eveniment important din viaţa dumneavostră, aşa cum vă doriţi, până la cel mai mic detaliu.

Ca organizatori calificaţi, noi avem responsabilitatea de a ne asigura că fiecare eveniment, de la aspectele cele mai evidente până la cele mai fine detalii, este conceput pentru a satisface exigenţele dumneavoastră.

Vă punem la dispoziţie, de asemenea, concepte creative, clasice sau în ton cu tendinţele actuale şi diferite teme sau stiluri care să vină în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastră şi care să vă reprezinte. Noi transformăm fiecare ocazie într-un eveniment de neuitat.

017.jpg (84 KB) DSC_2624.jpg (83 KB) DSC_2617.jpg (98 KB) CRB_8906.jpg (66 KB) 137M0020.jpg (47 KB) 137M0743.jpg (41 KB) DSC_9025.jpg (69 KB) DSC_7269.jpg (66 KB)

Adresa: Constanta

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii