E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

agentie full service

Descriere

Bine ati venit pe site-ul ,,Nunta cu Stil ,,!
Intr-o formula usor de accesat, va invitam sa faceti cunostinta cu echipa si serviciile noastre, care va stau la dispozitie pentru orice eveniment special din viata Dvs.
Fie ca e vorba de o nunta, un botez, o aniversare speciala sau un eveniment de firma, lansare de produs, conferinte si seminarii, apelati cu incredere la serviciile ,,Nunta cu Stil ,,. Pentru a va bucura impreuna cu cei dragi nu ezitati sa apelati la serviciile agentiei noastre, o agentie formata dintr-o echipa de oameni cu experienta si gata sa materializeze dorintele dumneavoastra, asfel incat evenimentul pe care il marcati sa fie unul cu adevarat unic.
Ne caracterizeaza profesionalismul, experienta si dorinta de a personaliza evenimentele in functie de ceea ce isi doreste clientul nostru.
Consideram ca fiecare eveniment trebuie sa se distinga printr-o eleganta desavarsita, lucru posibil si pus in practica de agentia “Nunta cu Stil ” prin decoruri deosebite, care sunt adaptate diferitelor locatii si personalitatii dumneavoastra.
Rafinamentul este un alt atribut ce trebuie sa caracterizeze evenimentul dumneavoastra, noi va putem veni in ajutor in acest sens cu aranjamente florale deosebite . Un eveniment devine unic in momentul in care are charme, iar noi va putem consilia in ce priveste acest aspect prin intermediul stilistilor nostri de haute couture, make-up si hairstyle. Pentru ca evenimentul sa va ramana viu in amintire, va putem pune la dispozitie fotografi si cameramani ce pot transpune in fotografii si imagini momentele unice ale evenimentului, astfel incat acesta sa fie unul de neuitat, atat pentru invitati, cat si pentru dumneavoastra.
De asemenea, ne face o deosebita placere sa va invitam incepand cu data de 1 martie la primul magazin din Giurgiu dedicat accesoriilor de nunta, botez, dar si cadourilor speciale, situat pe sos.Bucuresti , bl 54/2D .
Intr-un decor luxos si modern, Nunta cu Stil prezinta publicului interesat ultimele creatii in materie .
O vizita la magazinul ,,Nunta cu Stil ,, va poate ajuta in gasirea celor mai stralucite idei pentru decorarea si accesorizarea oricarui eveniment.
Personalul ,, Nunta cu Stil ,, se distinge prin seriozitate si dinamism, reusind de fiecare data sa satisfaca si cei mai exigenti clienti. Un amanunt foarte important si poate chiar elementul cheie al serviciilor pe care le oferim il constituie calitatea deosebita a tuturor materialelor folosite pentru realizarea unui proiect, incepand de la decoratiuni, aranjamente florale, recuzita, efectele speciale si pana la serviciile de ncepand de la decoratiuni, aranjamente florale, recuzita, efectele speciale si pana la serviciile de catering, hostess, transport etc.
Cautand sa imbunatateasca permanent calitatea ofertei, ceea ce deosebeste firma ,, Nunta cu Stil ,,este atentia deosebita acordata fiecarui eveniment in parte, de de la cele mai mici detalii de organizare si pana la finalizarea acestuia.
Inca de la prima intalnire si prezentarea proiectului, fie ca e vorba de un eveniment personal sau al unei companii, reprezentantul nostru ofera cele mai inspirate solutii de organizare.

Echipa

Cum decorez sala? Cum imi aleg florile? Cine primeste invitatii? Cand poate incepe prezentarea? La toate aceste intrebari va raspunde reprezentantul ,, Nunta cu Stil ,,.
In plus, venim in intampinarea clientilor nostri atat cu prezentarea accesoriile si decoratiunilor, cat si cu fotografii, filme si de ce nu, demonstratii ad-hoc. Toate acestea vi le punem la dispozitie inca de la prima intalnire. Pentru ca e vorba de un eveniment special, comunicarea si identificarea celor mai potrivite solutii de punere in practica a acestuia conteaza foarte mult pentru noi. Pentru ca e vorba de un eveniment special, comunicarea si identificarea celor mai potrivite solutii de punere in practica a acestuia conteaza foarte mult pentru noi.
Fiecare idee este pentru noi o provocare, pe care de-abia asteptam sa o punem in practica.
Fie ca este vorba de echipa care decoreaza o sala festiva, sau cei care realizeaza aranjamentele florale si lista poate continua, pe primul loc in oferta noastra este PASIUNEA. Ea nu ar fi posibila fara credinta ca fiecare client este unic si ca fiecare eveniment reprezinta si pentru noi cea mai buna oportunitate de promovare a a calitatii serviciilor noastre.

Adresa: Bld bucuresti , bl 54 / 2d

Etichete : Aranjamente localCostume mireInvitatiiRochii mirese

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii