E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Ambasad’or – Un nou univers in nordul Bucurestiului

Descriere

Pentru a ne cunoaste va trebui sa ne vizitezi. Sa intri in saloanele noastre pentru a vedea eleganta si rafinamentul , sa te racoresti in piscina si sa gusti un cocktail facut de barmanii nostri profesionisti. Va trebui sa lasi adierea asfintitului sa te duca cu gandul la Mediterana in timp ce admiri din sezlong naturaletea parcurilor noastre. Va trebui sa inchini un pahar de coniac frantuzesc si sa fumezi un “cuban cigar”, va trebui sa te desfeti cu o narghilea in locul destinat prin excelenta celor care inteleg adevaratele valori ale vietii. Si toate acestea se intampla doar pe terasa. In restaurant te vei simti regeste, profesionistii nostri te vor rasfata cu specialitatile lor, muzica de calitate te va face sa uiti de griji, iar serviciile te vor incanta peste masura.
Restaurantul Cream- un design unic si o identitate distincta, cu o bucatarie Internationala marcata de accente italiene si libaneze, are o capacitate de pana la 140 de persoane.
Cele trei saloane destinate evenimentelor sunt la fel de elegante si iti vor inplini cele mai ridicate asteptari. Poti aduce pana la 1000 de persoane care sa se bucure de o Nunta ca in Povesti, de un “team building” sau “business conference” iar noi iti garantam ca vom face din orice eveniment o reusita. Specialistii nostrii vor avea grija ca tu sa te simti ca un invitat la propriul tau eveniment. Si daca vrei intr-adevar sa o impresionezi in cea mai importanta zi a vietii voastre atunci organizeaza o nunta “by the pool” cu ceremonia in aer liber.

Adresa: Bucuresti – Baneasa / Otopeni | Drumul Odai Nr. 34-36

Etichete : CorporateEvenimenteNuntiPiscinaRestaurant

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii