E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Aquarelle Design – Decoratiuni, Aranjamente florale, Invitatii

Descriere

buchet aquarelle design.jpg (104 KB)Aquarelle Design este o firma specializata in planificarea si organizarea de evenimente. Unul din scopurile noastre este sa acordam o atentie deosebita chiar si celor mai marunte detalii pentru a transpune dorintele in realitate. Desenam nunti, botezuri si participam cu drag la toate evenimentele tale sau ale familiei tale. Creem concepte si tematici personalizate, speciale fiecarui eveniment in parte. Avem pachete de servicii special concepute pentru o organizare fara cusur, la preturi pentru fiecare buget.

Definim culoarea prin arta decoratiunilor

Filosofia Aquarelle Design este una simpla: evenimente reusite dedicate culorii. Pentru ca este important pentru tine sa ai echipa potrivita pentru ziua nuntii, una care sa iti impartaseasca viziunea sau care sa se poata apleca asupra nenumaratelor detalii, Aquarelle Design pune intregul bagaj de cunostinte si imaginatie la dispozitia ta.

Iti oferim avantaje uimitoare, posibilitati nemarginite si garantia calitatii

Daca esti in cautarea buchetului de mireasa, te invitam la showroom-ul nostru din incinta centrului comercial Felicia. Dupa o prima sedinta in care ne vei descrie imaginea buchetului visat, te astepam la noi sa te probezi cu el. Iti propunem, fara nici un cost din partea ta, o sedinta de prezentare a buchetului pe care ti-l propunem.

Realizam evenimente unice, placute si interesante pentru tine si invitatii tai

Fie ca doresti decorarea bisericii in ziua nuntii, sau a salii in care vei petrece pana in zori, o intreaga gama de culori, puse in flori, accesorii si decoratiuni de lux iti sta la dispozitie. Echipa Aquarelle Design are un bagaj greu de stil, bun gust, rafinament si creativitate gata pregatit pentru organizarea petrecerii tale. Realizam, aranjamente si decoratiuni pentru petreceri tematice, dupa bunul plac al clientului. Si daca ne-ai placut la nunta, te vom ajuta sa decorezi botezul micutului, dupa un tipar de basm.

Evenimentele Aquarelle Design definesc culoarea

Echipa Aquarelle Design stie ca o parte vitala a vietii noastre este culoarea. Prezenta pe pamant de la inceputul lumii, continuam sa fim fascinati, cu totii, de natura misterioasa a simbolisticii acesteia. Personalitatile noastre se pot reflecta in alegerea culorilor. Tocmai de aceea, Aqurealle Design foloseste culoarea pentru a da sens emotiei, comunicarii vizuale si pentru a simboliza ideile, gusturile si stilul dumneavoastra.

Business sau Corporate

Pasiunea de a crea si placerea de a lucra in slujba frumusetii si stilului ne recomanda pentru petrecerile sau evenimentele dumneavoastra, fie ca sunt, private sau business. Te asteptam sa ne chemi sa iti infrumusetam afacerea, sa le oferim clientilor tai bucuria unor aranjamente florale desavarsite si surprinzatoarea. Cheama-ne sa punem o nota de stil la receptia hotelului pe care il conduci sau sa imbogatim paleta desfatarii simturilor pe mesele restaurantului unde iti organizezi petrecerea. Cheama-te sa iti impresionam auditoriul prin rafinamentul alegerii tale, cu aranjamente florale puse pe biroul de unde le vorbesti colegilor.

Cu Aquarelle Design investesti intelept si iti asiguri reusita evenimentului. Ne vom ocupa de detalii pentru ca tu sa te poti relaxa si sa creezi amintiri minunate.

Avem pachete predefinite pentru a te ajuta in alegerea celei care ti se potriveste. Daca doresti o oferta personalizata, cere oferta prin sectiunea special dedicata din website. Garantam un raspuns prompt si complet.

Pachet Clasic

Aranjamente florale pentru mese nuntasi 10bc(Model 1)
Aranjament floral model lung masa miri
Decorare masa miri(fata masa satin, drapaje tul sau organza)
Arcada intrare
Pret pachet 1000 lei

Pachet Charm

Aranjamente florale pentru mese nuntasi 10bc(Model 2)
Aranjament floral model lung masa miri
Decorare masa miri(fata masa satin, drapaje tul sau organza)
Arcada intrare
Stalpi decorati pentru interior

Pret pachet 2000 lei

Pachet Glamour

Aranjamente florale pentru mese nuntasi 10bc(Model 3)
Aranjament floral model lung masa miri
Decorare masa miri(fata masa satin,drapaje tul sau organza)
Arcada intrare
Stalpi decorati pentru interior
Huse scaune(diverse culori)

Pret pachet 3000lei

Pachet Aquarelle

Aranjamente florale pentru mese nuntasi 10bc(Model 4)
Aranjament floral model lung masa miri
Decorare masa miri(fata masa satin,drapaje tul sau organza)
Arcada intrare
Stalpi decorati pentru interior
Decorare biserica:
– covor rosu
– colivie decorata cu porumbei
– 6 stalpi decorati

Pret pachet 4000 lei

aquarelle design.jpg (181 KB)intense green .jpg (98 KB)pink elegance.jpg (126 KB)orange attraction.jpg (94 KB)white elegance.jpg (70 KB)rusty white.jpg (56 KB)luxury.jpg (89 KB)chic flower.jpg (104 KB)pink sensation.jpg (82 KB)

Adresa: Showroom incinta Centrului Comercial Felicia Iasi

Etichete : Aranjamente floraleBotezuri iasiBuchet mireasa iasiDecoratiuni nunti iasiOrganizare nunti iasi

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii