E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

BelleFoto.ro – Fotografie de Nunta si Familie

Descriere

Hello dragi miri si miresici,

Am auzit ca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta spontan, carismatic si placut, astfel incat sa va simtiti bine in prezenta lui. Asa este? Eram sigur!

Va astept sa ma vizitati pe e-mail sau pe site oricand pentru a ne cunoaste si a ne povesti unul celuilalt cum vedem aceasta frumoasa zi din viata voastra, in care nunta nu doar ca este un eveniment important, este cel mai frumos moment care vi se intampla si pe care il asteptati de multa vreme. Eu, Alex cum imi spun prietenii, sunt fotograf de nunta si familie pentru ca iubesc oamenii si emotiile dintre ei. Pentru voi am pregatit un set memorabil de amintiri, dar nu sunt gata inca pentru ca vo nu erati in ele, asa ca va astept sa va surprind si astfel sa transform acele amintiri in cele mai frumoase momente din viata voastra.

Pentru ca iubesc familia si frumosul, ce va pot pormite este ca de fiecare data cand va veti uita la aceste imagini, siiigur lacrimile vor incepe sa isi doreasca sa cada iar sufletul vi se va umple cu aceleasi trairi pe care le-ati avut in ziua nuntii.

Astea, cred eu, ca sunt cele mai frumoase amintiri si fotografii pe care vi le puteati dori din partea fotografului vostru.

Ce spuneti? imi dati o sansa sa va surprind? astept cu drag sa ne cunoastem!

Adresa: Basarabia 88, Bucuresti

Etichete : FotografFotograf nuntaFotograf nunta bucurestiFotografie de nunta

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii