E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Buchetul de mireasa din cale mov sau negre, ultima tendinta

Descriere

NU10.jpg (23 KB)Echipa noastra, de la www.florifrumoase.ro, are o experienta de mai bine de 15 ani in crearea celor mai frumoase buchete de mireasa si aranjamente de nunta. Cum majoritatea mireselor sunt foarte pretentioase, asa cum este si normal, in permanenta creem noi buchete si cautam ultimele tendinte la nivel international. Pentru noi, tarile cu cele mai inovative idei in materie de buchete de mireasa sunt Noua Zeelanda si SUA. De acolo am aflat ca ultima fitza este buchetul de mireasa din cale mov-inchis sau chiar negre! Culoarea puternic-inchisa a buchetului contrasteaza intr-un mod miraculos de frumos cu albul imaculat al rochiei de mireasa!

Ne-am adaptat si noi tendintelor si am creat imediat astfel de buchete si am avut placuta surpriza sa vedem ca miresele din Romania se informeaza foarte mult, sunt foarte moderne, si sunt atente la detalii. Cum ne-am dat seama? Am creat pana acum zeci de astfel de buchete. Nu va speriati! Nici un buchet nu seamana cu altul, deoarece credem ca fiecare mireasa trebuie sa fie unica in felul sau, la fel si buchetul sau de mireasa.

Voi ce parere aveti, frumoase mirese? Ce culoare v-ar placea sa aiba buchetul vostru?

 

NU1.jpg (19 KB)NU20.jpg (26 KB)NU2.jpg (26 KB)NU12.jpg (26 KB)NU11.jpg (17 KB)NU7.jpg (22 KB)NU14bis.jpg (40 KB)NU16.jpg (63 KB)NU26.jpg (17 KB)

Adresa: Bucuresti, strada Patrascu Voda, Ap.23, Et.1, Sector 3 (Universitate)

Etichete : Buchet mireasa caleFlorifrumoaseWww.florifrumoase.ro

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii