E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Cascada de fructe & Fantana de ciocolata

Descriere

“It’s a fruit and chocolate affair!”

O noutate pe piata evenimentelor din Romania: Cascada de fructe

De la Banal la Extraordinar

Cascada de ciocolata se constituie atat intr-un element de decor spectaculos cat si intr-un desert delicios!
http://www.youtube.com/watch?v=IJ3Xg-ixgtg,
In premiera, oferim si fructele special preparate pentru a fi invelite in ciocolata, dispuse intr-un atractiv aranjament. Pentru a creste gradul de spectaculozitate al aranjamentelor realizate, va propunem, in premiera in Romania, SCULPTURI IN FRUCTE! Elementele sculpturale sunt realizate atat din fructe exotice cat si din cele autohtone, mereu proaspete, indiferent de anotimp.

Invitatii dumneavoastra vor avea placerea de a se bucura de fantezia combinarii fructelor preferate imbracate in diferite tipuri de ciocolata, caramel, sosuri de fructe si chiar miere. Indiferent de locul in care este amplasata, masa de fructe este un accesoriu desavarsit de bun gust si eleganta, care nu trebuie sa lipseasca niciunui eveniment.

Simfonia culorilor, creativitatea sculpturilor in fructe si insasi fantana de ciocolata creeaza un spectacol de exceptie care in mod sigur ii vor impresiona in mod deosebit pe invitatii dumneavoastra.

Toate ingredientele folosite sunt de cea mai buna calitate si foarte proaspete. O gama diversa de fructe, bezele, piscoturi, biscuiti sau jeleuri proaspete, combinate cu ciocolata, dau o savoare deosebita iar parfumul degajat de fantana de ciocolata este imposibil sa nu te atraga sa incerci sa-ti compui si sa degusti acest delicios desert.

Toate eforturile noastre au ca unic scop ca nunta, petrecerea, onomastica sau evenimentul de companie pe care il pregatiti sa fie un succes garantat.

Alegeti SCULPTURILE IN FRUCTE !
“It’s a fruit and chocolate affair!”

Adresa: Principatele Unite 2, Sect. 4, Bucuresti

Error: Contact form not found.

Etichete : Bar de fructe sculptateBufet de fructeCascada de FructeFantana de Ciocolata

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

1 comentariu

  • Mayalicious
    Data: 14 Noiembrie 2010

    Delicious….!!!

Trimite o cerere catre toti furnizorii