E-nunti este pentru tine

 • Intrare Cont
 • Recuperare parola

Ce look se poarta la nunta?

(2 votes, average: 5.00 out of 10)
1,586 vizite
2 Comentarii

anigif.gif (117 KB)Avand in vedere ca s-a lansat de ceva vreme salonul www.fiisuperba.ro si a avut destule comenzi pot spune ca e important sa fiti pregatite din timp dragi mirese cu privire la ce look veti adopta in ziua cea mare. Prin urmare trebuie sa stiti ca un machiaj profesionist este foarte important pentru ca, unul clasic, facut de voi va avea niste hibe, dupa cateva ore va incepe sa se stearga, avand in vedere ca va pupa multa lume etc.

Un machiaj profesionist facut de o make-up artista profesionista va scapa de stresul cu machiajul acesta reusind sa tina lejer 24 de ore. Mai mult, o make-up artista profesionista stie ce fel sa va machieze ca sa aratati bine in poze. Exista anumite tehnici de machiaj care ajuta sa aratati bine si in poze. Stiu ca pare sf dar asa e. Nu v-ati intrebat niciodata de ce modelele au poze asa de reusite? Ei bine, in foarte mare parte e si din cauza machiajului care le face fotogenice. Un alt punct important este si cel al genelor false daca doriti asa ceva. Cereti sa vi se puna gene false dar nu din acelea din plastic pentru ca dupa 3-4 ore incep sa cada. De aceea trebuie folosite cele scumpe, dar te tin multa vreme, peste 24 de ore.
Coafura este si ea importanta. Aveti grija, menirea cocului de exemplu, nu este sa aveti deasupra capului parul strans rau si apoi coc. Parul trebuie sa fie un pic linistit, de aceea este bine sa va lasati in mana coafezei ca stie ce face. Coafeza si make-up artista trebuie sa colaboreze intre ele. Nu orice machiaj se potriveste cu orice coafura. De aceea de obicei se face inainte o proba asa cum facem si noi la fiisuperba.ro. O proba ce o facem cu cel putin 2-3 zile inainte de nunta. La unghii…se poarta model. Asadar un model pe unghii este ideal pentru ziua cea mare. Si aici este nevoie de o artista in domeniu sau daca o faceti dvs. fiti foarte atenta. De preferat sa folositi lucruri de calitate pentru a nu va panica si a sti ca totul va fi in regula .

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

2 comentarii

 • Data: 8 Decembrie 2010

  Mai…aceste texte sunt scrie de catre echipa de PR care se ocupa de publicitatea companiei. Asa au mai toate companiile noi sau care detin un management tanar ori sunt persoane in varsta dar care stiu ce inseamna promovarea printr-un departament sau o firma ce se ocupa de PR (aici putem enumera multe). Oricum, o cautare pe google iti poate aduce multe astfel de firme. Desigur, multe dintre companiile foarte mari au propriul lor departament. Asadar…pana nu incerci serviciile unei firme nu poti sa spui ca se pricepe la acel lucru sau nu. Eu din cate stiu…am vazut si pe site si in alte publicatii si TV despre acest salon , unicul din Romania, si pot spune ca au si cliente din Guvern etc. Asadar…inainte de a face o afirmatie cautati si pe google despre firma sau folositi serviciile.

 • evita
  Data: 6 Decembrie 2010

  In nici un caz nu consider ca acest articol a fost scris in mod profesional, prin urmare, ma indoiesc si de profesionalitatea serviciilor oferite de catre acest salon. Un machiaj poate fi “profesional” si nu “profesionist”. Calitatea de profesionist poate fi atribuita doar persoanelor si nu serviciilor si in mod sigur, dv. nu faceti parte din aceasta categorie.
  In ceea ce priveste genele false, intr-adevar trebuie sa fie de calitate, nu neaparat “scumpe”, ca nu tot ce e scump e si de calitate. Si nu doar genele trebuie sa faca toata treaba, ci si un adeziv de calitate, dar se pare ca “profesionista” habar nu are de lucrul acesta…Eu zic sa mai cautati…

Trimite o cerere catre toti furnizorii