E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Cea mai buna varianta pentru bugetul tau

(7 votes, average: 3.57 out of 10)
458 vizite
0 comentarii

IMG_7974z[1] mod2.JPG (74 KB)Citesc zilnic pe forumuri cum datorita crizei financiare mireselor le este teama sa isi mai faca nunta si incearca sa gaseasca cele mai bune solutii pentru a avea nunta pe care si-o doresc, dar cu un buget pe masura posibilitatilor. Am auzit astfel de mirese care vor sa-si faca ele marturiile, cardurile, florile de pe mese, buchetele si majoritatea decoratiunilor. Intrebarea mea este cand au ele timp pentru persoana lor? Nunta este un eveniment foarte important, in special pentru mireasa, care viseaza de copil momentul imbracarii cu rochia alba, primul vals si petrecerea de neuitat..Sfatul meu pentru ele este sa se relaxeze in zilele de dinaintea evenimentului, sa se rasfete, sa se ocupe de ele, nu sa alerge dupa flori, sa incropeasca buchete si sa se ocupe de cele mai mici detalii.
De fapt, sfatul meu cel mai bun este sa apeleze la o agentie specializata pe organizari evenimente (aici este ceva de cautat, fiindca va trebui sa gaseasca una care sa puna mult suflet si entuziasm in organizarea nuntii, sa nu vada in acel eveniment doar o sursa de profit, sa ii inteleaga, sa ii asculte in primul rand, apoi sa le recomande cele mai bune solutii pentru dorintele si bugetul lor). O agentie ar trebui sa aiba servicii variate si pentru toate tipurile de evenimente, sa recomande exact ce li se potriveste mirilor nu ce aduce cel mai mare profit.
Desi in ultima perioada au aparut agentii de organizari evenimente la tot pasul, foarte putine sunt cele care au intr-adevar experienta, bun-gustul, profesionalismul si pasiunea pentru evenimente deosebite. Un bun organizator va sti ce sa propuna mirilor, aranjamentele florale pot iesi de vis si cu bani putini, decorul nuntii de asemenea, vor sti ca fotograful si cameramanul sunt profesionisti si talentati fiindca sunt testati la nenumarate nunti, vor sti de asemenea ca totul se intampla cand trebuie sa se intample fiindca cineva e in spate si vrea ca la sfarsit sa vada din zambetul mirilor ca totul a fost perfect..si cu bani mai putini.

Mult succes mirilor in gasirea celor mai bune solutii pentru nunta lor!

Monica Gheorghe
Manager de Eveniment
Monette Events

http://www.monette.ro
01.JPG (62 KB)02.JPG (57 KB)03.JPG (32 KB)04.JPG (37 KB)P8230045 mod.JPG (57 KB)1.JPG (66 KB)

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii