E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Coafura miresei

(5 votes, average: 5.20 out of 10)
527 vizite
0 comentarii

Ce fel de coafura ar trebui sa alegem pentru seara la restaurant? Dar pentru zi, la acte ? Avem timp sa o schimbam ?

Este foarte important sa alegem coafura si de multe ori vedem mirese in rochii foarte frumoase, ele insesi dragute, dar cu o coafura ce le imbatraneste sau nu le pun in valoare acele atuuri personale!

Multe se gandesc la bani si spun “ma duc la x ca mi-a placut cum a coafat-o pe z”, dar z are un gat mai lung si un par mai bogat, iar rochia s-a potrivit excelent cu coafuara aleasa! La dvs este altfel , asa ca trebuie sa nu mimetizati nunta dvs cu a lui x sau a lui z. Dar daca stiti ce atuuri si ce defecte aveti, atunci e bine sa va duceti la un stilist care inlantuieste coafura cu varsta , cu rochia si cu evenimentul acela , este un profesionist, si mai ales daca stie sa va contrazica atunci cand aveti o parere “importanta”de spus !

Cautati sa nu ezitati in a folosi tot ce se poate mai bun pentru aspectul exterior al dvs , pentru ca nunta este spectacolul miresei, ea trebuie sa arate ca o printesa si totul se invarte in jurul ei . Alt aspect important, semn al neincrederii in dvs, este schimbarea radicala a coafurii, taiere, scurtare sau schimbarea culorii parului. Sa nu o faceti inaintea nuntii!

 

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii