E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Corte del Fiesta locatia pentru nunta perfecta

Descriere

33.jpg (188 KB)Corte del Fiesta este un spatiu pentru evenimente inedit care ofera pe langa o vedere panoramica extraordinara, situat in vecinatatea Padurilor Regale ale Snagovului si o spatialitate deosebita conferita de sala de evenimente cu o capacitate de pana la 500 de persoane , peluza din zona piscinei de peste 700 m care poate gazdui ceremonii in aer liber si parcarea de peste 200 de masini.
Corte del Fiesta are acces direct din DN1 si este in vecinatatea Palatului Snagov .
Avand o bucatarie special amenajata pentru nunti de pana la 800 persoane are ca partener
cea mai bine cotata firma de catering a momentului si va ofera intregul management al evenimentului cu ajutorul unei echipe de coordonatori de evenimente cu o experienta de 7ani in domeniul organizarii de evenimente.

Se pot organiza evenimente cu un minim de 50 persoane pana la 1000 persoane. Spatiul are un ambient elegant si fastuos dar poate oferi si o lejeritate datorita zonei de piscina care poate fi folosita ca si spatiu de relaxare, lounge .

Oferta noastra este flexibila si va ofera posibilitatea ca in functie de buget si exigentele dumneavoastra sa alegeti din gama noastra de servicii exact ceea ce aveti nevoie pentru ca evenimentul sa fie memorabil.

Va asteptam cu drag sa vizitati locatia noastra .
17.jpg (205 KB)27.jpg (359 KB)

Adresa:: Str D-na Oltea nr 4, Sector 2 Bucuresti

Etichete : Corturi evenimenteNuntiPiscineRESTAURANTERestaurante nunti

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii