E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Costume mire la comanda

Descriere

a01.jpg (63 KB)Costume la comandă de la MihaiRădică.ro

Încă de la începuturile civilizaţiei, oamenii au fost judecaţi după hainele pe care le poartă. Iar acum, mai mult ca niciodată, când societatea este dominată de imagine, un costum trebuie să confere atât o senzaţie de confort cât şi să pună în valoare personalitatea clientului.
Un bărbat de succes trebuie să arate impecabil pentru a putea impune respect în această lume dominată de spiritul competitiv. Nici un costum cumpărat de la un magazin obişnuit nu v-ar putea oferi acest atu.
Firma noastră, sub atenta îndrumare a maestrului nostru croitor Mihai Rădică, garantează nu doar un costum care să respecte până în cele mai mici detalii specificaţiile dumneavoastră, ci şi cheia unei imagini de succes.

La noi aveţi posibilitatea să vă alegeţi materialul şi culoarea pentru un costum din cele mai noi colecţii, astfel încât produsul final să reflecte în totalitate stilul dumneavoastră. Lucrăm cu lână, bumbac şi in de cea mai bună calitate, importate din Italia şi Anglia.
Fiecare costum este atent croit. Nici un detaliu nu este trecut cu vederea astfel încât odată ce veţi proba produsul final realizat de noi nu veţi mai dori să cumpăraţi dintr-un magazin obişnuit.

Apelând la serviciile noastre nu veţi salva doar bani şi timp ci vă veţi crea un avantaj net faţă de competitorii dumneavoastră prin noul look elengant şi aparte orientat către stilul clasic.

Lasaţi hainele să vorbească pentru dumneavoastră!

01.jpg (65 KB)

Adresa: Blv. Ion Mihalache, nr. 127, sector 1, Bucureşti

Etichete : Costume mire

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii