E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Cursuri de dans de nunta DanceON

Descriere

Sedinta demo gratuita pentru miri!

Te pregatesti de nunta? Primul vostru dans impreuna ca sot si sotie este un moment magic. Recreeaza povestea voastra de iubire in pasi de dans la DanceON! Echipa noastra este compusa din instructori rabdatori, care te vor invata pas cu pas cum sa faci parte din spectacol. Fii sigur de efect, priviri admirative si aplauze din partea tuturor nuntasilor.

Pentru inceput, poti participa la o sedinta de dans demonstrativa din orice stil ales: vals, tango, dansuri folclorice si dansuri latino. Vrei o nunta nonconformista? Putem crea coregrafii spectaculoase pe ritmuri de Charleston, hip-hop sau chiar street dance. Daca te convingem, poti opta pentru un pachet de lectii de dans.

Lectiile de dans sunt private, sedintele dureaza o ora si un instructor va va ajuta sa alegeti melodia, stilul de dans si coregrafia potrivita pentru voi. Repetitiile pot fi filmate.

Coregrafii uluitoare, dansatori desavarsiti, costume impresionante, pe scurt danceOn iti ofera momente unice pentru petrecerea ta.
Ai de ales intre dansuri pline de pasiune precum cele latino-americane si dansurile de societate, dansurile acrobatice, coregrafii Street Dance, demonstratii surprizatoare de Salsa, miscarile ametitoare de Belly Dance sau Gipsy sau sexi si chiar dansurile folclorice din toate colturile tarii

Adresa: Bucuresti, str Brezoianu 23-25, etaj 2, Cladirea Universul

Etichete : Cursuri dansDans de nuntaDansatoriNuntaShow nuntaValsul miresei

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii