E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Cursuri de dans pentru valsul mirilor

Descriere

Se apropie marele pas din viaţa voastră, căsătoria. Este normal să vă doriţi ca marele eveniment să fie cât mai deosebit, iar conform tradiţiei, după primirea invitaţilor, tinerii căsătoriţi deschid dansul.

Primul vostru dans este un moment special de bucurie şi sărbătoare ce va rămâne o amintire deosebită pentru tot restul vieţii. Este un moment în care sunteţi în centrul atenţiei şi va trebui să vă ridicaţi la înălţimea aşteptărilor tuturor celor din jur.

Sunteti deosebiţi pentru că vă pasă de imaginea faţă de invitaţii voştri, pentru că dăruiţi unul altuia iubire şi atenţie şi pentru că doriţi ca de data aceasta să fiţi voi artiştii ringului de dans.

Şi ce poate fi mai frumos decât doi îndrăgostiţi ce vor facă împreună primii paşi de vals? Acum acest vals poate fi mult mai mult decât un simplu “legănat”. Povestea voastră de dragoste poate fi depănată pe fundalul unei coregrafii originale.

Valsul vienez nu este un dans greu, este un dans frumos şi elegant ce poate fi învăţat rapid având la dispoziţie un antrenor personal. Astfel puteţi învăţa un dans garantat să lase invitaţii cu gura căscată.

Veţi fi singuri în sala de antrenament, pentru că antrenorul va lucra numai cu voi. Prin urmare, rezultatul va fi nu numai unul foarte bun, ci şi foarte rapid. În plus, nu este obligatoriu să aveţi o melodie de vals vienez deja aleasă. Putem face acest lucru împreună!Adresa: Tomis Nord, Str. Dispensarului nr.10B, Complex Orizont (sens giratoriu Cireşica), etajul 1, Constanta

Etichete : Cursuri de dansDansul mirilorLectii de dans nuntaVals nuntaValsul mirilor

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii