E-nunti este pentru tine

 • Intrare Cont
 • Recuperare parola

DECOMIRI Decoratiuni nunti Dambovita Prahova Arges 2012

Descriere

channels3_background.jpg (394 KB)Oferim servicii de decoratiuni si aranjamente
Firma cu experienta in domeniul serviciilor de decoratiuni si aranjamente prestam servicii de decorare la orice tip de evenimente festive: nunti, botez, campanii electorale, etc. la preturi inferioare concurentei, rapiditatea executiei decorului net superioara si la o calitate si un design extraordinar!

 

http://www.youtube.com/watch?v=GJkt41zNxYg

 

 

 

 

DSCI0006.JPG (234 KB) channels3_background.jpg (394 KB) IMG045.JPG (164 KB) DSCI0007.JPG (173 KB) DSCI0025.JPG (193 KB) DSCI0030.JPG (189 KB) DSCI0010.JPG (172 KB)

Adresa: Dambovita, Targoviste, Calea Ialomitei nr.1

Etichete : 2012DambovitaDecoratiuniNuntaTargoviste

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

9 comentarii

 • Data: 27 Iunie 2012

  Eu sunt o mandra mama soacra ce am apelat la firma Decomiri si le multumesc pentru ajutorul acordat la nunta fiului meu

 • Data: 23 Iunie 2012

  Saptamana trecuta am avut nunta eu si sotul meu si pe aceasta cale tin sa multumesc firmei Decomiri pentru decorul frumos si pentru ca pe timp de criza ei au cele mai mici preturi din judetul Dambovita! Cu doar 9milioane mi-am facut un decor superb la nunta.

 • Data: 22 Mai 2012

  Imi plac decoratiunile firmei Decomiri mai ales ce am vazut pe site-ul lor http://www.decomiri.ro

 • Data: 14 Mai 2012

  Firma Decomiri mi-a realizat decorul la nunta fiului meu ce a avut loc pe 12 mai 2012 si mi-a placut foarte mult. Este o agentie serioasa, preturile sunt foarte mici iar rapiditatea executiei decorului m-a uimit. In doar 5 ore mi-au realizat un decor exceptional pentru nunta fiului meu la care au participat peste 500 de invitati. Cocarde si marturii handmade, ceva extraordinar. Si invitatiile de nunta au fost superbe. Multumesc firmei Decomiri si o sa o recomand oriunde pot.

 • Data: 29 Aprilie 2012

  si mie si surorii mele ne-a placut foarte mult cum a fost amenajat in restaurantul unde am avut nun ta acum 9 ani de zile. A fost minunat! Multumesc firmei Decomiri decoratiuni nunta dambovita targoviste

 • Data: 28 Aprilie 2012

  Si eu am avut parte de o nunta de vis in 2008, ornata si aranjata frumos rau de tot! Multumesc firmei Decomiri pentru decoratiunile de nunta facute in Dambovita in satul dintre meri al parintilor mei. Acum am o familie numeroasa si sunt foarte fericita!

 • Data: 23 Aprilie 2012

  Pe mine serviciile firmei Decomiri – decoratiuni nunta dambovita – m-au marcat profund placut. Sunt fericita cu noul meu sot mai ales in urma nuntii frumos impodobita si aranjata de fetele de la firma Decomiri. Multumesc din suflet Decomiri, sunteti o firma serioasa si cu adevarat ieftina si cu o calitate net superioara celorlalte firme de decoratiuni de nunta din Dambovita.

 • Data: 19 Aprilie 2012

  Mie mi-a placut foarte mult cat de repede mi-au facut decorul la nunta fiului meu si am iesit foarte ieftin. A fost o nunta fastuoasa in Targoviste la un local de lux, Hanul Targovetilor. Le multumesc celor de la Decomiri

 • Data: 10 Aprilie 2012

  mie mi-a placut cum au amenajat la nunta mea. si m-a costat cu 30% mai ieftin decat la ceilalti din Targoviste. Chiar a fost superb, in culori lila. Frumos rau de tot!

Trimite o cerere catre toti furnizorii