E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Dj Nunta Bucuresti, Sonorizari Profesionale si dj profesionisti

Descriere

Ne-am implicat in acest domeniu al sonorizarilor pentru evenimente private incepand cu anul 2000. In tot acest timp am devenit o echipa din ce in ce mai numeroasa de DJ, MC si ingineri de sunet.
In acesti 13 ani am contribuit la organizarea cu succes a peste 1500 de sonorizari la nunti , botezuri, petreceri de majorat sau onomastice, petreceri de firme, team-bilding-uri, simpozioane sau diferite prezentari de produse.

– Playlist-ul cuprinde colectii cu piese de succes pentru petreceri si abordam toate genurile muzicale agreate de dumneavoastra.
– La intalnirea cu reprezentantul firmei noastre, se discuta detalii despre eveniment, genurile muzicale agreate de organizatori dar si tinand cont de preferintele invitatilor dumneavoastra, vom realiza un playlist personalizat la fiecare eveniment. Vom discuta despre surprizele ce pot interveni in decursul petrecerii si punem la punct toate detaliile pentru desfasurarea evenimentului in cele mai bune conditii.

Muzica de calitate si flerul cu care DJ-ul ghiceste preferintele publicului sunt atuurile care transforma orice petrecere intr-un real succes.
– Pentru a obtine o sonorizare perfecta si potrivita evenimentului pe care il organizati, trebuie sa ne comunicati numarul persoanelor participante, pentru ca astfel sa putem configura un echipament audio potrivit evenimentului dumneavoastra la un pret cat mai corect.
Echipa LaPetreceri.RO foloseste numai echipamente profesionale de sunet si lumina.

Echipa LaPetreceri, va pune la dispozitie intregul suport tehnic si logistic necesar desfasurarii unui eveniment de top:

Echipamente de sunet complete
Playere: Pioneer, Denon, American Audio
Microfoane
Jocuri de lumini
Masini de fum
Lasere Disco
Masini de baloane cu sapun lichid

Linkuri filme Adaugati linkuri cu filme de prezentare de pe youtube, video.google sau vimeo (separate prin spatiu sau virgula).: sonorizari.html

dj5.jpg (35 KB) dj7.jpg (50 KB) dj2.jpg (68 KB) bg_03.jpg (148 KB) 9a.jpg (76 KB)

Adresa: Vintila Mihailescu Nr.5

Etichete : Dj botezDj cununieDj la petreceriDj nunta bucurestiDj nunta pret

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Trimite o cerere catre toti furnizorii