E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

ERASMUS EVENTS

Descriere

Sigla ERASMUS EVENTSAm acumulat pentru tine experienta, am invatat sa iti construim amintirile. Suntem atenti la detaliu, seriosi, entuziasmati. Aceste caracteristici fac din firma noastra aliatul perfect pentru implinirea viselor tale.
Pasiunea pentru povestile minunate ale oamenilor obisnuiti, echipa tanara si creativa specializata in organizarea nuntilor si botezurilor, au contribuit la reusita unor evenimente unice. Avem capacitatea de a organiza simultan evenimente avand ca suport experienta, logistica necesara si personalul calificat corespunzator. Respectam situatia financiara a fiecaruia, punand la dispozitie servicii si produse cat se poate de flexibile, la cel mai bun raport calitate-pret.
Pentru orice buget cu care o tanara pereche vine la noi, oferim solutii si idei originale, inspirate care sa le creeze un eveniment deosebit prin eleganta si rafinament. Astfel ca, ne putem adapta oricaror tip de ceremonii, de la cele mai simple la cele mai extravagande.
Servicii puse la dipozitie: decoratiuni sla, aranjamente florale, servicii foto&video, sonorizare, efecte speciale, invitatii, card place -uri, marturii, guestbook, fantana de ciocolata, accesorii nunta&botez, limuzine de lux, caleasca de epoca.
Va invitam sa programati o intalnire cu echipa noastra de consultanti la sediul agentiei noastre, unde veti avea ocazia sa va inspirati din albumele si portofoliul de decoratiuni, urmand sa beneficiati de o oferta personalizata potrivita nevoilor si bugetului dumneavoastra.
Te asteptam sa ni te alaturi si sa fim impreuna lideri in evenimente!

Adresa: Str. Gheorghe Ghibanescu nr.5, Iasi 700030

123467891112

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

1 comentariu

  • Data: 27 Mai 2011

    Sfatul meu pentru oricine vrea sa colaboreze cu aceasta asa zisa firma. Nu o faceti. O adunatura de scursori fara caracter si prost organizati. Am patit-o la propriul curs festiv, am platit un avans de 300 RON, am vorbit cu ei in seara dinaintea cursului festiv, hotarand ca vor fi prezenti a doua zi la 9 pentru poze la locatia cursului festiv, impreuna cu robele. Bineinteles, supriza, a doua zi nu numai ca nu erau dar nu raspundeau la telefon. Dupa ce am sunat de (fara exagerare) peste 40 de ori de pe diferite numere, am primit un raspuns prin care eram anuntati ca ei nu mai fac deplasarea pentru cursul nostru festiv. Multumim Erasmus Events, cu asa nenorociti sa tot faci curs festiv. Permiteti-mi sa mentionez, cursul festiv a fost azi (27 mai 2011) iar noi l-am tinut fara robe si fotograf. Promit ca OPC-ul, politia si un avocat se vor ocupa de voi. Asta pe partea legala, ca se vor folosi si alte metode pentru marsavia facuta de voi.

Trimite o cerere catre toti furnizorii