E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Euromerx Impex – Focuri de artificii si efecte speciale

Descriere

artificii 3.jpg (83 KB)SERVICII COMPLETE , FARA INTERMEDIERE , PENTRU EVENIMENTE SPECIALE !
FOCURI DE ARTIFICII
Firma EUROMERX IMPEX S.R.L. organizeaza cu diferite ocazii focuri de artificii. Focurile de artificii contin produse numai din import si au efecte deosebite: crini, crizanteme, palmieri, fluturi, inima de leu, parasute,etc. Inaltimea de lucru a produselor este cuprinsa intre 100 – 1000 m, iar calibrele sunt intre 50 mm si 400 mm.
De asemenea IMPORTAM O GAMA LARGA DE PRODUSE PIROTEHNICE de o calitate superioara si le oferim spre vanzare firmelor autorizate sa le detina/foloseasca conform legislatiei in vigoare.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
EFECTE PIROTEHNICE DE INTERIOR SI EXTERIOR
Ca efecte pirotehnice de interior si exterior va propunem jerbe pentru tort, jerbe cu scantei cu durata diferita, jerbe cu confetii, facle, jeturi, fumigene, cascade, vulcani, inimi si inscrisuri pirotehnice ,etc.
DECORATIUNI CU BALOANE:
– ghirlande de baloane umflate cu aer si heliu;
– baloane umflate cu heliu;
– baloane de dimensiuni diferite umplute cu confetii;
– inimi, cifre, litere efectuate din baloane.
TUNURI DE CONFETTI
Sunt actionate cu butelii de CO2 putand arunca in aer pana la oinaltime de cca. 20 m. confetii de diferite dimensiuni confectionate din hartie,hartie metalizata sau plastic.
SONORIZARE SI LUMINI
Pentru diferite manifestari firma noastra va ofera servicii de sonorizare si lumini, video-proiectoare. In functie de amploarea manifestarii aceste servicii vor fi dimensionate adecvat.
SERVICII DE CATERING
Dupa cerintele clientului putem asigura servicii complete de catering pentru un numar maxim de 1 500 de persoane.
ARANJAMENTE FLORALE
In functie de eveniment si de dorintele clientilor oferim aranjamente din flori naturale atat pentru interior :restaurant sau biserica ,cat si pentru exterior de ex.arcada de flori pentru intrare ,huse pentru restaurant si/sau sali de petrecere.
Atat decoratiunile, cat si efectele pirotehnice pot face ca rezultatul unui eveniment sa fie cel scontat, adica de a asigura succesul evenimentului respectiv, fie ca este spectacol, promotie, deschidere, petrecere, aniversare sau nunta.
Preturile pentru serviciile pe care le oferim se negociaza pentru fiecare eveniment in parte, iar programul se stabileste de comun acord cu beneficiarul.
CERTIFICAT ISO 9001-ISO 14001 pentru
ORGANIZARE DE EVENIMENTE SI FOCURI DE ARTIFICII
tel: 0744500329; 0788500601

artificii 1.jpg (63 KB) artificii 2.jpg (68 KB) arcada flori .prezidiu.1 mic.jpg (67 KB) balane_aranjament2.mare.jpg (73 KB) arcada flori intrare+stalpi.mic.jpg (84 KB) MIREASA 2.1.jpg (42 KB) TORT 02.jpg (130 KB) MIREASA 3.jpg (56 KB) baloane_2 INIMI + INEL.jpg (60 KB)

Etichete : ArtificiiEuromerxHuseNuntaTort

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii