E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Events – Advertising – Promotion

Descriere

OSPATARI DE 5 STELE S.R.L s-a infiintat la inceputul anului 2010, din dorinta de a ne evidentia si afirma printr-o echipa tanara ce are ca si experienta atat in tara in marile hoteluri de 4-5 stele, cat si pe vase de croaziera sau peste hotare.

De ce OSPATARI DE 5 STELE ?
Am ales acest nume pentru ca formam o echipa de elita, ce are la baza simtul responsabilitatii, amabilitate, punctualitate, prezenta impecabila cat si corectitudinea fata de clientii nostri, iar in acelasi timp dornici sa invatam lucruri noi.

Prin ce se evidentieaza OSPATARI DE 5 STELE S.R.L si de ce ne-ati alege pe noi ?
OSPATARI DE 5 STELE S.R.L va pune la dispozitie o mapa de prezentare cu personalul nostru, din care dvs va puteti alege persoanele dorite. Pe langa tinuta clasica de ospatar, echipa noastra va poate pune la dispozitie, la alegere una din cele 4 tinute realizate de designeri vestimentari. Pentru ca ne place sa lucram curat si pentru ca exista anumite principii de igiena in codul ospitalier, la fiecare eveniment una din accesoriile noastre, sunt manusile albe. Asa cum v-ati obisnuit la fiecare nunta exista un anumit program artistic numit “marsul ospatarilor”. Pe langa acest moment echipa noatra va pregatit cateva momente speciale.

Care este obiectivul nostru ?
Obiectivul nostru a fost si va ramane acela de a ne chema din nou, de a ne recomanda si cunostintelor dvs. datorita calitatii serviciilor oferite. Pentru aceasta incercam ca la fiecare eveniment sa ne depasim limitele, sa fim cat mai apropiati de clienti nostri si de necesitatile lor.

——————————————————————————–

ART MISSION SRL
Anul acesta ne-am propus ca OSPATARI DE 5 STELE S.R.L sa isi schimbe denumire in ART MISSION S.R.L. deoarece detinem experienta in coordonare si organizare evenimente. Dorim sa dam nastere unor evenimente private & corporate (nunti, botezuri, team building, aniversari, momente speciale surpriza, (re)lansari de produs, campanii de intretinere a imaginii produsului, sampling, targuri si expozitii deosebite cat si party-uri tematice, show-uri de stand-up comedy, karaoke).

Adresa: str Prunului nr 14

Etichete : BarmaniEvenimente brasovOspatari

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii