E-nunti este pentru tine

 • Intrare Cont
 • Recuperare parola

Filmari profesionale Full HD – Nunti, Botezuri, Aniversari

Descriere

filmare v3.jpg (118 KB)Calitate la preturi decente!
Un film de nunta reusit cere pe de o parte experienta si tehnica filmarii, iar de cealalta parte echipamentul adecvat. Noi le avem pe amandoua! Ne bucuram de o vasta experienta in filmarile de nunta si folosim echipamente de ultima generatie, pentru cele mai bune rezultate posibile ale filmarii pe timpul zilei sau al noptii. Editam materialul video filmat cu simt artistic, natural si cursiv. Corectitudinea si punctualitatea, au facut sa ajungem azi la peste 15 ani de experienta in domeniu, cu 100% clienti multumiti de serviciile pe care le oferim!

Suntem siguri ca veti urmari oricand cu placere filmul evenimentului dumneavoastra!

 

Adresa: Bucuresti – Sector 2

Etichete : Filmare botezFilmare HDFilmare nuntaFilmare nunta bucurestiFilmari evenimenteFilmari nuntiFull hd

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

5 comentarii

 • Data: 20 Ianuarie 2013

  https://www.facebook.com/TarguldenuntidinDambovita
  LIKE & SHARE ! MULTUMIM !! VA INVITAM INTR UN CADRU CAT MAI TRANSPARENT POSIBIL LA CEA DE A IV – A EDITIE A EXPOZITIEI FARA VANZARE ORGANIZATA DE CATRE ZBS DECOR .RELATII SI INSCRIERI SI LA 0720-430-427

 • Data: 13 Ianuarie 2013

  De ce să închei un contract cu fotograful și cameramanul pentru nuntă?
  Cu forțe proprii…
  – Chiar așa… de ce am nevoie de aceste servicii? Aparate foto și vreo cameră video se mai găsesc pe la rude și prieteni…ei oricum vin cu aparatele și după nuntă ne trimit și nouă pe e-mail ceva poze și eventual un filmuleț. Deci ne-am scos! (varu’ a adus cu el camera “Handycam” da’ nu prea l-a ținut bateria pentru că a fost la petrecerea burlacilor cu ginerică și a uitat s-o încarce…deci a recurs la smartphone-ul din dotare).
  Pe moment pare ok. A 2-a zi după nuntă vă amintiți aproape tot din ceea ce s-a petrecut. Dupa o lună, se mai pierd ceva detalii, iar după un an, abia dacă vă mai amintiți momentele cele mai importante ale nunții. Ce faceți pentru a vă reîmprospata memoria, pentru a retrai acele clipe? Apelați la fotografiile primite pe e-mail și filmuletul făcut cu telefonul varului. Dezastru. Realizați că ceea ce vă amintiți, este mai mult decât vă pot oferi acele câteva poze și nici chiar filmulețul făcut cu smartphone-ul nu vă “spune“ mai nimic. Deprimant!

  Sa fim chibzuiți…
  – Chiar așa…de ce sa îi “luăm” p’ăia, că sunt cam scumpi. Mi-a zis văr-miu că are un amic care filmează și face și poze la nunți, botezuri, d’astea. Ne-nțelegem noi, că e înțelegător omu’ nu e d’ăla cu fițe…
  Pe moment pare ok. În timpul evenimentului, în puținele momente de respiro, realizați că pozele sunt făcute cu un aparat de buzunar și nici camera video parcă nu arată așa cum ați mai văzut în mâinile cameramanilor pe la alte nunți. La 2 luni de la nuntă încă vă mai certati cu el (el, acel “one men show”) pentru că nu v-a dat materialul filmat și nici toate pozele (a fost ocupat și n-a prea avut timp să le editeze…)
  Într-un final primiți tot materialul și sunteti nerabdători să il vedeți. Stupoare. Pozele par a fi făcute de o mătușă căreia îi pui aparatul în mână și îi arăți unde să apese. Filmarea de la Cununia Civilă este parțială, în Biserică d’abia vă zăriți din cauza întunericului, iar la Restaurant, omu’ filma în timp ce se prinsese în horă cu nuntașii. Brusc, o zicală din bătrâni vă vine în minte: “Cât dai, atât face!”

  O data-n viață vreau ce e mai bun!
  – Chiar așa…păi nu meritam și noi amintiri la înălțimea importanței acestei zile?
  Ba da. Meritati. În cele ce urmează, vă dezvaluim câteva dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le cunoașteți înainte de a semna un contract de acest gen. De ce? Pentru ca experienta celor 17 ani de activitate în acest domeniu ne recomandă.

   Un preț exagerat de mare nu este neaparat și o garanție, este eventual un mod de a ne lăuda cu cât am dat. Pe de alată parte, poate reflecta cantitatea si exigentele clientului, iar în acest caz un preț exagerat de mare, devine un preț corect.
   Nu vă așteptați ca un preț mai mic să vă ofere calitate. Ofertele de tip “cele mai mici prețuri” sau “preț de criză” (eu le numesc prețuri de criză de nervi) poate sunt atractive, însă vă asumați consecințele…
   Asigurati-vă că plătiți prețul corect pentru ceea ce vă doriți – consultați mai multe oferte.
   Asigurati-vă că aparatura ce vă este prezentată, nu este împrumutată sau închiriată (în acest caz este posibil să nu vă poată servi în ziua evenimentului).
   Asigurati-vă că materialul foto și/sau video, este rezultatul muncii acelora care vi-l prezintă (în zilele actuale este ușor de falsificat un portofoliu).
   Filmarea cu două sau mai multe camere video este o opțiune excelentă, foarte apropiată de cea a unui film Hollywoodian, cu condiția ca materialul să fie montat corespunzator. Atentie! Sunt multe oferte de acest gen, însă nu la fel de mulți sunt cei care pot și știu să monteze astfel de materiale. Cereți să vizionați alte lucrări de acest tip. Un montaj făcut la întamplare va arata mai rău decât filmarea cu o singură cameră.
   Chiar dacă nu pare a fi un lucru necesar, cereți încheierea unui contract și factură pentru banii pe care îi plătiți, nu doar o hârtie scrisă de mână. Este singura cale legală de a vă asigura că veți primi ceea ce ați cerut.

  De ce să închei un contract cu fotograful și cameramanul pentru nuntă? Pentru siguranța de a avea un material de calitate (tehnic si artistic), pentru a nu-ți consuma timpul și nervii pe banii tăi, pentru plăcerea de a retrăi peste ani, acele momente importante ale vieții voastre în condiții de vizionare decente. D’aia!

 • Data: 15 Iunie 2012

  Castiga un Bluray player, fara extragere! detalii pe rif-events.ro

 • Data: 10 Mai 2012

  La orice pachet de filmare ales, primiti un voucher in valoare de 200 ron, transmisibil, cu valabilitate de 1 an!

 • Data: 26 Noiembrie 2011

  Oferta!
  Discount de 10% pentru toate contractele incheiate cu avans platit, pana la 29 februarie 2012. Discountul se aplica la toate pachetele de baza.

Trimite o cerere catre toti furnizorii