E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Filmul nuntii

(41 votes, average: 4.76 out of 10)
494 vizite
1 Comentariu

Filmul nuntii va trebui sa incante spectatorii si sa de-a nastere la cele mai adanci emotii! Montajul trebuie sa fie unul simplu si subiectiv , fara efecte speciale obositoare sau tranzitii de prost gust . Dealtfel toate acele efecte gratuite aplicate montajului nu face decat sa strice atmosfera reala creata de eveniment,si sa arunce in penibil chiar, materialul video rezultat. Imaginile filmate si editate trebuie sa confere, pe cat posibil, aspectul si dramatismul unui film adevarat.

Este foarte simplu. Trebuie sa intelegeti ca ,imaginile dinmovie-reelyy.jpg (14 KB) film nu trebuie sa impresioneze prin numarul de efecte sau tranzitii aplicate fara rost, ci prin calitatea cadrelor trase, prin respectarea unor reguli simple de incadrare si de ordinea lor bineinteles,prin buna sincronizare imagine-sunet, cronologia evenimentelor stand la baza derularii filmului.Unele secvente din film au in compozitie o coloana sonora ce trebuie atent selectata, deoarece muzica poate exprima sentimentul pe care il ai si fericirea pe care o simti pentru persoana iubita.

In alta ordine de idei, videoclipul nuntii, fiind un rezumat comprimat al evenimentelor, va trebui sa contina un montaj video ritmic, pentru ca impreuna cu o muzica adecvata, se pot pune foarte bine in evidenta emotiile si trairile personajelor. In final,ce trebuie sa contina un pachet de servicii video de baza, sau mai bine spus ce trebuie sa cereti dvs. operatorului video angajat pentru eveniment: Inregistrare video pe toata durata evenimentului – pregatirile acasa la mireasa sau la mire , casatoria civila, cununia religioasa si petrecerea , pana la ultimul obicei, editare si transpunere pe DVD sau Blu-ray(in functie de pachet) cu meniu ,clip “intro”, filmul nuntii si videoclipuri ale celor mai importante momente.

Sper sa va fie de folos aceste informatii in alegerea videograf-ului potrivit pentru nunta dvs.

Articol scris de: http://filmarenunta.net

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

1 comentariu

  • Zorro
    Data: 26 Decembrie 2010

    Mda…frumos dar despre preturi nimic…zine domnu si noua cat costa?

Trimite o cerere catre toti furnizorii