E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Fimez si fotografiez la pret rezonabil ! Pret negociabil !

(8 votes, average: 7.63 out of 10)
1,343 vizite
0 comentarii

-Nu dom-le ….nu vreau asa ….! Unul sa faca fotografia si altul sa filmeze !

-Dar domnule, amandoua activitatile sunt invecinate ! De ce credeti ca nu pot sa le fac pe amandoua ?

-Pentru ca nu poti sa le faci pe amndoua..! Bine !

– Suntem o echipa, nu sunt singur !

-Aaa ! De ce nu spui asa Domnule!

O conversatie obisnuita pe care in ultimul timp am avut-o cu toti , dar cand ajungem sa beneficiam de serviciile respective avem surpriza sa vina doar unul si acela are la gat un aparat foto si in mana o camera ! Dar tabloul nu este complet decat in momentul cand vedem ca aparatele sunt mai slabe calitativ decat ce avem noi pe acasa ! Atunci incep nervii !

In plina nunta, iti spui -Sa fiu calm nu e momentul sa-mi pierd cumpatul !

Cum sa ne ferim ? Firmele de profil, experienta, vechimea pe piata, o intalnire fata in fata cu ei si cel mai important o recomandare facuta de un prieten sau chiar mai mult un prieten sau o cunostinta care chiar se ocupa cu acest lucru !

Alta situatie ! -Mai bine pun eu pe un amic sa-mi faca poze si altul sa-mi filmeze ! Daca nu esti pretentios si vei dori sa vezi o imagine miscata sau niste fotografii nefocalizate si neincadrate …!

Dar ai un avantaj ,te costa doar o bere!

Insa , peste ani …copii sunt mari tu esti o figura importanta la locul de munca iar fetita ta , mare fiind , te intreaba – De ce se vad atat de rau imaginile si “pozele” TATI cu nunta ta si mamei mele? In sinea ta iti spui ca te-ai zgarcit si acum nu ai ce sa vezi si nici nu poti sa le corectezi !

Din unghiul de vedere al unui cameraman sau fotograf nunta este o desfasurare de forte pentru ei, pentru a le fotografia ei sau a le filma ei, pentru ca ei iti spun -Cu asta ramaneti domle’ ! Dar trebuiesc captate la un nivel cat mai profesional ! De aceea tebuie sa-ti “ regizezi “ cat mai bine spectacolul ( nunta) pentru ca tu esti producatorul !

Peste ani trebuie sa se vada frumusetea si cum au trecut anii peste voi nicidecum calitatea indoielnica a filmarii sau a “pozelor”!

 

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii