E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Flori de primăvară – Lalelele

(11 votes, average: 4.09 out of 10)
4,055 vizite
0 comentarii

Nunțile de primăvară sunt pline de culoare și prospețime. Flori ca și freziile, irișii, lalelele anemonele, zambilele, creează un efect suav și vesel oricărui aranjament fără să simțim lipsa clasicilor trandafiri.
O nuntă de primăvară poate fi o nuntă cu lalele ca flori principale.

Lalelele se folosesc în buchete de mireasă rotunde, simple, puse cap la cap, cu foarte puțină verdeață, în buchete curgătoare asortate cu alte flori (trandafiri, orhidee, iriși), în aranjamente de mașină, aranjamente de masă ca și flori curgătoare.1-253x300.jpg (18 KB)

Lalele nu sunt foarte sensibile dar trebuie întreținute înainte de folosirea în buchete și aranjamente. Întreținerea presupune păstrarea lor la întuneric la o temperatură de 4-6 grade Celsius. Ca și truc, pentru a evita deschiderea lalelelor în buchetele și aranjamentele care ajung în contact cu lumina și căldura, se poate prinde capul florii cu o sârmuliță decorativă chiar de la baza petalelor, simplu și discret.

Sunt buchete și aranjamente în care lalelele arată foarte bine în starea lor naturală, cu florile deschise sau întredeschise.
Când lalelele se folosesc la buchete și aranjamente care se execută cu o zi sau cu o noapte înaintea evenimentului unde vor fi prezentate, artistul floral trebuie să țină cont de faptul că aceste flori au cea mai rapidă creștere. Astfel se poate ajunge la situația în care un aranjament gândit într-un anumit fel, după cateva ore de la executare să se transforme într-un aranjament mai puțin reușit datorită lalelelor care pot creste în tijă și până la 10 cm.

3-220x300.jpg (18 KB)Nu se recomandă folosirea lalelelelor în decorarea lumânărilor de cununie fără suport cu burete special. De asemenea nu se recomandă în folosirea corsajelor de piept sau de păr dacă se dorește ca aceste corsaje să-și păstreze aspectul proaspăt mai multe ore sau chiar pe întreaga perioadă a evenimentului.

Lalelele se prezintă foarte bine ca și flori în vase de sticlă cu apă. În burete se lucreaza cu grijă, având tija groasă și firavă (se rup foarte ușor dacă nu sunt manipulate cu atenție).

Lalele sunt disponibile pe tot parcursului anului dar prețul cel mai bun la vânzare îl au în perioada februarie-iunie. Lalelele mix sunt cel mai des disponibile, pe cand lalelele albe necesită un timp de comandă de cel puțin 10 zile și, în general, pentru un preț mai bun se optează pentru flori cu capul foarte mic (ceea ce nu e chiar un avantaj, într-un buchet de mireasă pot intra și 30-40 de astfel de lalele).2-300x300.jpg (25 KB)
Lalelele olandeze sunt de preferat lalelelor autohtone în aranjamente și buchete, în primul rând fiindcă sunt mult mai rezistente, ajung la înflorirea maximă într-un timp mai lung și iși păstrează aspectul proaspăt chiar și o zi întreagă în condiții de lumină și căldură.

4-300x145.jpg (9 KB)Lalele olandeze se pot comanda într-o varietate foarte mare de forme și culori, roșu aprins, alb, galben, portocaliu, diferite nuanțe de roz, diferite nuanțe de mov, uni sau bicolore, floare simplă sau dublă.

Lalelele vor fi mereu o opțiune bună nu doar pentru cei care le adoră ca și flori cât și pentru cei care iși doresc o primăvară de neuitat.

http://www.innana.ro

https://www.e-nunti.ro/innana-wedding-planners/

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii