E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

fotograf nunta Bucuresti

Descriere

10 motive pentru care cuplurile aleg e-fotografnunta.ro

Primesti fotografie de nunta candidă si romantica cu minim de deranj.
Noi punem accentul pe transformarea fotografiilor de nunta într-o activitate placuta pentru tine si pentru invitatii tai. Suntem specializati in obtinerea imaginilor frumoase, romantice si emotionale fara a te ruga sa pozezi ca o statuie! Bine înteles, daca esti un fotomodel profesionist, atunci te rugam, pozeaza!…Si apropo, pretindem putin umor. Nu trebuie sa fie atat de exagerat ca al nostru, dar ajuta!

Primesti calitate si cantitate! Nu, nu trebuie sa fie ori una, ori alta. De ce ar trebui? Doar ne facem de cap în ziua cu pricina făcând poze la orice misca si chiar la ce nu miscă! Când o să ajungem acasa o sa avem sute de poze din care să alegem pentru etapa de editare de post-procesare. Folosim tehnologie digitala de ultima ora pentru camerele noastre digitale, Vezi, nu suntem îndragostiti de camera noastră veche de 20 de ani. A fost o despărtire dureroasa, dar am trecut peste ea! Sigur, ca sa te bucuri de o imagine excelenta nu depinde de ce mijloc a fost folosit. Noi pur si simplu folosim ultima tehnologie pentru a iti oferi mai multe posibilitati si un serviciu mai bun. Ca fotograf de nunta serios, voi avea la mine pregatit pentru orice eventualitate si un al doile aparat de fotografiat ca back-up!
Primesti intotdeauna cate o copie de siguranta a discurilor DVD sau Blue Ray. Timp de 10 ani vom pastra o copie a acestora in arhiva noastra.
Fiecare disc predat se va livra intr- o carcasa ce va contine un mix de imagini printat pe hartie fotografica. Discul va avea imprimat pe una dintre fetze o fotografie cu voi, numele vostru si data evenimentului dar si logo-ul fotograf-ului tau de nunta.
Primesti servicii la standarde VIP! Ne vom ocupa de tine atat inainte de nunta cat si dupa. O să te iubim chiar daca o să fie dificil….dar o sa incercam sa iti agream familia si prietenii – chiar si pe cei pe care nu-i agreezi tu! Nu te putem ajuta dacă esti prea tensionat ca sa traiesti momentul!
Primesti flexibilitate! Nicio nunta nu este prea mare sau prea mica! Nu ne pasa cat este de mare, vrem doar sa venim la petrecere! Nici unul dintre pachetele noastre nu este gravat în marmura. Totul este deschis pentru schimbare, toate preturile noastre sunt negociabile. De fapt,

doar în zilele de lucru.
Primesti o gama larga, de optiuni! Ai posibiliatea să vizionezi DvD-urile online, să le trimiti cunoscutilor sau sa comanzi albume traditionale, albume în format digital, printuri pe hartie lucioasa, mata, printuri pe panza, noutati si cadouri etc. Grabeste-te sa alegi!
Putem să facem aproape orice de retuşare. Miresele iubesc retusurile noastre subtile pentru portrete. Aceasta operatie nu este inclusa in pretul de baza.
Primesti posibilitatea de a vedea fotografiile imediat ce te intorci din luna de miere.
Primesti increderea oferita de lista Conditiilor Serviciilor noastre de Calitate-fotografnunta.ro tinde:
Sa fie sincer si direct cu toti clientii
Sa isi trateze clientii prietenos si respectuos
Sa fie deschisi si clari cu privire la costuri, termenii contractuali si conditii
Sa foloseasca cea materialele de cea mai bună calitate
Sa facem totul cat de repede posibil
Sa continuam să ne imbunatatim tehnica
fotograf nunta bucuresti

p_0001.jpg (314 KB) p_0012.jpg (170 KB) p_0018.jpg (147 KB) p_0016.jpg (328 KB) _marturie small_1737.jpg (86 KB) p_11011.jpg (102 KB) p_0003.jpg (159 KB) p_0008.jpg (85 KB) p_0024.jpg (114 KB) p_0007.jpg (11 KB)

Adresa: colentina 28, bloc 65, ap 17, sector 2 bucuresti

Etichete : Fotograf nuntaFotograf nunta bucurestiFotograf profesionist nunti

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii