E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Fotograf nunta Bucuresti

Descriere

Se apropie ziua nuntii Dvs, botezul copilului, sau ziua Dvs onomastica? Vreti sa surprindeti aceste momente? Vreti sa imortalizati aceste clipe unice din viata Dvs sau a celor dragi? Firma noastra va pune la dispozitie pe langa serviciile foto-video, o paleta larga de alte servicii: restaurant, corturi pentru evenimente, DJ, formatie lautari, limuzina, dansatori, torturi, make-up artist, hair stilist, decoratiuni (huse, baloane, flori, etc), servicii de tipografie, web-design si multe altele.

Pentru a veni in sprijinul Dvs am alcatuit cateva pachete de baza: Silver, Gold, Platinium si VIP. In cazul in care niciunul din aceste pachete nu se potriveste cerintelor, nu ezitati sa ne contactati, impreuna putem alcatui pachetul cel mai potrivit pentru evenimentul Dvs!

OFERTA SPECIALA IN LUNA INDRAGOSTITILOR:
Incheie in luna Februarie un contract pentru servicii foto si beneficiezi de un mega discount de 20%!

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru: www.adyfotostudio.ro

De asemnea, ne puteti gasi si pe reteaua de socializare Facebook la urmatoarea adresa: www.facebook.com/adyfotostudio.ro

1.jpg (112 KB) 2.jpg (71 KB) 3.jpg (67 KB) 4.jpg (41 KB) 5.jpg (79 KB) 6.jpg (66 KB) 7.jpg (37 KB) 8.jpg (96 KB) 9.jpg (96 KB) 10.jpg (130 KB)

Adresa: Bd-ul C-tin Brancoveanu, Sector 4, Bucuresti

Etichete : BotezBucurestiCameramanFotografNunta

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii