E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Fotograf nunta cameraman filmari

Descriere

Sa vezi lumea prin ochii unui fotograf este un privilegiu!

Este cu adevarat un dar care imi permite sa vad viata de zi cu zi si imprejurimile dintr-o perspectiva cu totul noua. Dintr-o data, chiar si cele mai mici lucruri din viata devin semnificative, schimband modul, opinia si punctele de vedere ale lumii vazute in mod normal.

Fotografiile ne fac sa simtim totul, de la tristete la fericire. Am inceput cariera mea ca fotograf, cameraman, inca din 1993 cand aveam doar 14 ani si nu stiam exact ce inseamna aceasta meserie care treptat a devenit o pasiune. Am reusit sa surprind secvente foarte importante din viata mea, adolescenta, liceul, facultatea.

Mai tarziu clientilor mei am reusit nu numai sa le surprind momentul lor special ci chiar sa spun o poveste prin albumele si filmele create. Parcurgeti portofoliul meu si veti vedea felul uimitor in care am capturat evenimentul dvs. special.

Fotografia are puterea de a intriga nu doar ochiul, ci sa faca declaratii, de a crea intrebare, arata perspectiva nevazuta, surprinde momente de nepretuit, vinde produse si idei, sau chiar face sa crezi sau sa simti intr-un anumit fel. Sunt mandru sa fie o parte a acestei filozofii, si sper ca va veti bucura de munca mea.

Adresa: Pitesti

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii