E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Fotografie, Filmare, Sonorizare oferite de S.C. Art Multimedia S.R.L.

Descriere

10_nunta.jpg (115 KB)Art Multimedia vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama larga de servicii in domeniul multimedia: foto, filmari, sonorizari. Pentru cei care nu ne cunosc inca avem sa le spunem ca suntem o echipa tanara si dinamica pusa pe fapte mari. Echipa Art Multimedia este formata din personal calificat cu experienta dobandita in timp, care accepta noi provocari si cauta in permanenta sa se perfectioneze.

Pachetele de servicii sunt diversificate, de la fotografiere si editare foto pana la conceperea diverselor tipuri de albume, cu foaie pergament, folie autoadeziva, foto-album-story(pentru cunoscatori). Pachetele video pornesc de la filmarea propriu zisa la editare si montaj, tranzitii si efecte 3D, audiodub, productie DVD-VIDEO. Cei care isi doresc DJ si sonorizare la un eveniment important din viata lor, fie ca este vorba de nunta, botez, cununie, banchete sau alte tipuri de petreceri pot apela cu incredere la noi. Pentru pachetul complet de servicii format din fotografiere filmare si sonorizare se pot obtine reduceri avantajoase.

Cei care vor sa achite integral pachetul de servicii primesc reducere de 10 %.

1_nunta.jpg (90 KB)4_nunta.jpg (116 KB)6_nunta.jpg (86 KB)8_nunta.jpg (180 KB)7_nunta.jpg (181 KB)17_nunta.jpg (99 KB)18_nunta.jpg (80 KB)5_nunta.jpg (104 KB)12_nunta.jpg (98 KB)

Adresa: Str. Banatenilor, Bl. F1, Sc B, Ap 24, Fetesti, Ialomita

Etichete : BotezFilmareFotografieNuntaSONORIZARE

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii