E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Fotografie profesionala nunta, albume foto digitale

Descriere

nunta003.jpg (166 KB)Am inceput sa practic serios fotografia de nunta in 2008, pana atunci nu m-as fi imaginat niciodata fotografiind oameni in timp ce mananca sarmale si friptura. Cam aceasta era pe atunci parerea mea despre ceea ce inseamna fotografia de nunta, dar practicand-o, la inceput mai mult obligat de situatia financiara, am inteles ca poate insemna mult mai mult si ca poate aduce satisfactii enorme atat celor fotografiati, cat si mie, cel din spatele camerei.

Imi place sa surprind pe cat posibil emotiile momentului, neregizate, fara sa intervin pe parcursul evenimentelor, dar pe de alta parte ador sedintele foto cu doi indragostiti, cu viitori sau actuali parinti, sau cu un nou nascut.

Pe masura ce vor trece anii, poate nu veti mai imbraca rochia de mireasa sau costumul de ginere, poate nu va veti mai aminti cu exactitate ce continea meniul sau ce melodie a cantat formatia la ora 2:00 dimineata, dar cu certitudine ii veti avea alaturi pe cei dragi si veti putea rememora cea mai frumoasa zi din viata dumneavoastra cu ajutorul fotografiilor din ziua nuntii.

Asta urmaresc eu sa fac pentru dumneavoastra, si daca fotografiile mele v-au convins si doriti sa fim alaturi intr-o zi foarte importanta a vietii, va rog sa nu ezitati sa ma contactati.

Oricand la dispozitia dumneavoastra,
Viorel Crisan

nunta021.jpg (256 KB)nunta023.jpg (98 KB)nunta041.jpg (133 KB)nunta045.jpg (234 KB)nunta056.jpg (209 KB)botez001.jpg (343 KB)botez016.jpg (271 KB)sedfoto018.jpg (372 KB)sedfoto047.jpg (84 KB)

Adresa: Ploiesti

Etichete : Albume fotoFotografie botezFotografie nuntaPozeSedinte foto

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii