E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Glow concepts

Descriere

Glow concepts nu e o afacere. E o pasiune comună a unor oameni care au descoperit ceva uimitor: chinuiţi mult timp de faptul că nu au suficient talent pentru nici una din cele 7 arte cunoscute, dar totuşi înzestraţi cu suflete de artişti care nu le dădeau pace în nici o muncă mai inginerească, au realizat ca pot totuşi crea ceva minunat şi chiar face în asa fel, încât arta lor să dăinuie. Aşa am ajuns să creăm momente unice, de fericire, momente memorabile. Muza, o reprezentaţi desigur dumneavoastră. Pentru a crea, avem nevoie de un motiv, de câteva dorinţe şi de o persoană, sau mai multe, pe care trebuie să le facem fericite. Gândim un concept, la care lucrăm timp îndelungat. Îl materializăm într-un eveniment, care se consumă în câteva ore. Dacă în acest timp am reuşit să vă facem fericiţi, să vă simţiţi speciali şi unici, atunci se cheamă că am reuşit. Arta noastră devine veşnică prin dumneavoastră şi amintirile pe care le veţi păstra ca pe o comoară rară.

Suntem încrezători.

Credem că orice e posibil. Ne ghidăm dupa un motto jucăuş, rostit cândva de Walt Disney: ”It’s kind of fun to do the impossible.”

Suntem idealişti.

Suntem convinşi că fiecare dintre noi, trebuie să-şi vadă, măcar o dată-n viaţă, visul cu ochii. Noi vrem să îndeplinim vise.

Suntem diferiţi.

Deci ne completăm. Suntem geniali pe rând.

Adresa: B-ul Saturn 34

Etichete : Aranjamente floraleCorturi nuntiDecoratiuni nunta

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii