E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Hotel Timisoara – rafinamentul unei nunti de 4 stele

Descriere

wedding-big.jpg (65 KB)Un eveniment special intr-o locatie excelenta: Hotel Timisoara. Situat in inima orasului, Hotel Timisoara devine, in cea mai importanta zi din viata, taramul unde visele tale vor prinde viata. O echipa cu experienta vasta in organizarea de evenimente iti va sta alaturi de la inceput, iar grija noastra fata de cele mai mici detalii te va lasa sa te bucuri din plin de fiecare clipa magica.
Fie ca vrei o nunta intima, de maxim 120 de invitati, fie o nunta cu peste 300 de invitati, iti venim in sprijin si poti alege intre “Viena”, “Atena”, “Londra” sau “Roma”. Nu sunt orasele in care poti merge in luna de miere, ci salile noastre pentru evenimente speciale, precum nunta ta.
Vom alege apoi impreuna meniul rafinat, in functie de preferintele tale si ale invitatilor tai, pe care il poti degusta inainte de nunta. Bucataria Hotelului Timisoara se distinge prin profesionalismul bucatarilor, adevaraţi artisti culinari.
Iti mai venim in ajutor si in urmatoarele aspecte:
* Sprijin in alegerea DJ-ului/cantaretilor, a decoratiunilor (aranjamente florale pentru mesele invitatilor si prezidiu, artificii tort) ;
* Echipamente si jocuri de lumini;
* Scena, ring de dans;
* Parcare supravegheata, pentru invitati
* Intampinarea invitatilor cu sampanie;
* Apartament nuptial

Poate partenerul tau ti-a cucerit inima pe viata, dar noi iti vom fi prietenii de nadejde pentru un bun inceput in viata ta noua. Pentru a discuta mai multe, contacteaza-ne la office@hoteltimisoara.ro. Viziteaza-ne pe www.hoteltimisoara.ro.
hoteltimisoara_nunta2.jpg (58 KB)hoteltimisoara_nunta4.jpg (54 KB)

Adresa: Strada Marasesti, nr 1-4, Timisoara

Etichete : HotelNuntaRafinamentRestaurantTimisoara

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii