E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Inchirieri limuzine de lux, limoparty bucuresti

Descriere

LimoParty Bucuresti este prima firma din Romania care a creat acest serviciu de inchirieri limuzine si are in palmares o flota formata din 10 limuzine-strech si 5 autovehicule de epoca.

Tipul limuzinelor variaza de la batranul si elegantul Cadillac, la extravagantul Lincoln Town Car. Ne mandrim sa detinem cea mai lunga masina din lume, Anaconda care are 12,5 m si cu clasicul Cadillac De Ville decapotabil, din 1966, piesa unicat in tara noastra.

Obiectivul nostru este sa avem clienti fericiti si in acest scop oferim servicii de calitate, variate, preturi competitive, discretie, punctualitate si confort. In uniforma adecvata, vorbitori de limba engleza, amabili si profesionisti, soferii nostrii sunt intotdeauna la dispozitia clientului.

Prima alegere ai facut-o tu pe a doua ti-o oferim noi! First Class Limo este prima firma din Romania care a creat acest serviciu de inchiriere limuzine pentru dvs. si va sta la dispozitie cu o flota formata din 10 limuzine stretch si 5 autovehicule de epoca.

Adresa: Bucuresti strada Odei nr 13 15 sector 4

Etichete : BotezBurlaciteInchirieriLimuzineNuntaOnomasticiPetreceriPetreceri burlaci

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii