E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Invitatii de nunta – inmanare, text si design

(62 votes, average: 5.42 out of 10)
1,735 vizite
1 Comentariu

Invitatiile de nunta reprezinta unul dintre cele mai importante elemente ale organizarii unei nunti. Printre aspectele esentiale legate de invitatiile de nunta se numara: momentul impartirii lor, textul propriu-zis si designul acestora.
Multe cupluri considera alte etape ale organizarii unei nunti ca fiind mai importante decat acest detaliu minor, al invitatiilor, neglijand comandarea si momentul inmanarii lor. Cu toate acestea, se poate intampla ca o impartire tardiva a invitatiilor sa duca la o absenta pe scara larga a oaspetilor. Deoarece sunt anuntati cu prea putin timp inainte de nunta de data exacta a evenimentului, acestia isi fac alte planuri in avans sau considera ca nu au suficient timp sa isi puna la punct tinuta sau darul de nunta.
Majoritatea viitorilor soti intampina probleme in alegerea textului care va aparea pe invitatie. Raspunzand insa la cateva intrebari, orice cuplu va putea crea texte originale, personale si atragatoare. In primul rand, trebuie sa stabiliti tonul invitatiei, in concordanta cu restul evenimentului. Ce tip de nunta veti avea? Formala, romantica, amuzanta, extravaganta? Un text formal nu va avea inflorituri si va fi de regula scurt si la obiect, fara motto-uri sau alte informatii lipsite de valoare practica. Un text romantic va contine versuri din poezii sau citate despre dragoste si familie. Va contine amanunte despre modul in care cei doi s-au cunoscut si expresii figurative. Textul amuzant va fi unul nonconformist, glumet, chiar cu urme de parodie. Cel extravagant nu poate fi inscris in tiparele obisnuite si va deborda de personalitatea si de atitudinile care ii departajeaza pe autori de alte cupluri mai ”cuminti”.
Aspectul vizual al invitatiei este insa ceea ce determina o persoana sa arunce invitatia fara sa stea pe ganduri sau sa o pastreze in sertarul cu amintiri. In plus, designul ales este cel care va oferi invitatului indicii legate de eveniment: tipul sau (formal, casual, glamour), timpul si grija investite de indragostiti in organizarea nuntii, calitatea petrecerii care va urma.
Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont este cel al originalitatii si personalitatii invitatiei. Daca veti avea curajul sa alegeti un model diferit, unul care sa nu mai fi fost inmanat oaspetilor dumneavoastra de altcineva, veti produce un impact mult mai puternic. In acest mod va veti asigura ca invitatii vostri vor tine minte evenimentul si data acestuia. In momentul de fata exista cateva locuri in care se gasesc invitatii deosebite, insa www.altfeldeinvitatii.ro este unul dintre cele mai fresh si originale surse existente pe piata din Romania. Daca doriti posibilitatea punerii in practica a propriului vostru design in orice paleta coloristica doriti, sau va incanta modelele unice si speciale, acest site este alegerea potrivita.
In concluzie, daca nu doriti sa alergati in ultimul moment dupa invitatii, multumindu-va cu un compromis, sau sa copiati la intamplare un text, aveti grija sa includenti in wedding-organizer-ul vostru si acest aspect, deloc de neglijat.

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

1 comentariu

  • Data: 26 Octombrie 2010

    Daca veti avea curajul sa alegeti un model diferit, unul care sa nu mai fi fost inmanat oaspetilor dumneavoastra de altcineva, veti produce un impact mult mai puternic.

Trimite o cerere catre toti furnizorii