E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Invitatii nunta

(18 votes, average: 4.28 out of 10)
8,995 vizite
2 Comentarii

Invitaţii

♥ Ati stabilit data la care se vor uni inimile voastre? Toată lumea trebuie sa stie de fericirea ta! Cum sa alcatuiesti textele pentru invitatiile de nunta? Care sunt conventiile? Cum sa le organizezi? Iata cateva sfaturi!

invitatii nuntaCuvinte greu de spus

♥ Invitatia de nunta este folosita pentru a comunica informatiile de baza cu privire la marea zi: numele sotilor, ale parintilor, nasilor, locul, data si ora ceremoniei religioase, localul si eventual un numar de telefon pentru confirmare. Cel mai usor este sa iei un model si sa il prelucrezi, sa vezi cum trebuie sa te incadrezi cu spatiul si cate cuvinte trebuie sa folosesti.

♥ Cat de usor poate fi sa redactezi o invitatie? Cred ca mai greu este sa alegi firma unde o vei imprima? Sau sa te decizi asupra numarului de invitatii… Este atat de usor sa scrii pe o hartie ceea ce simti… si apoi vei alege culoarea si forma invitatiei in functie de culoarea dominanta a nuntii, fie ca este grena, auriu, roz, bleu.

♥ Despre ce sa scrii intr-o invitatie? Este foarte simplu: fie urmaresti formatul tipizat, fie incerci sa le marturisesti intr-o forma cat mai modernista, sentimentele pe care le aveti. invitatieTrebuie gandite inca de la inceputul nuntii, sa nu care cumva sa le lasati pe ultima suta de metri, cand toata lumea e stresata si numai de invitatii nu va este aminte. Atunci cand asterni cuvintele pe hartie, sa te gandesti daca va regasiti in ceea ce scrii. Cuvintele sa nu apara de nicaieri ci din dorinta de a  face cunoscute sentimentele si altora. Usor de zis, greu de facut, vor spune multi dintre voi. Dar…mereu exista un dar…oricine o poate face. Gandeste-te cu ce se poate asemana dragostea voastra sau cum arati voi in ochii celorlalti sau cum ti-ai dorit tu sa arate invitatia perfecta. Urmeaza-ti visele din copilarie, fa-le roz sau ataseaza-le o funda roz sau o bomboana, orice amanunt este binevenit pentru a le arata celorlalti originalitatea nuntii tale.

invitatie♥ Daca vrei sa ramai traditional sau iti este frica de reactia celorlalti, exista firme de tiparire a invitatilor de nunta care ofera si un anume model sau mai bine zis sute de modele din care sa alegi. Atunci daca totul pare atat de usor, de ce sa ne mai chinuim sa compunem noi ceva cand toate ne este adus totul pe tava. Depinde de ceea ce cauti, de ce vrei sa le arati invitatilor, de imaginatia voastra, de voi. Important este ca voi doi sa decideti pentru ca e nunta voastra si voi sunteti principalii invitati!!!

987991_18112209

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

2 comentarii

  • Data: 23 Ianuarie 2010

    as dori ca aceasta invitatie si ami place si SA MAI ADTI CAT MAI MULTE

  • danna
    Data: 18 Ianuarie 2009

    cam sec

Trimite o cerere catre toti furnizorii