E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Jukebox te invita sa iti planifici nunta, intr-o singura zi

(12 votes, average: 5.67 out of 10)
1,027 vizite
0 comentarii

Valuri albe de mireasa, rochii de seara, costume elegante, muzica live, sampanie, bijuterii, flori…

Unicitatea in diversitate sunt cuvintele de ordine pentru Jukebox Venue. Mai mult decat un club, Jukebox este spatiul potrivit pentru orice tip de eveniment, cu condita sa poarte in el unicitatea.

Pentru prima data Jukebox se deschide pentru publicul divers, care are oportunitatea de a organiza evenimente din zona privata, in generosul spatiu oferit de club, primind consiliere si sprijin.

In acest weekend, Jukebox ii primeste pe viitorii miri. Creatori de moda, cofetari de prestigiu, firme specializate se reunesc la ”Weddings” – Targul de nunti, 19 – 20 martie, pentru a oferi suport indragostitilor hotarati sa isi uneasca destinele. Planifica-ti nunta intr-o zi – este sloganul, indemnul si oportunitatea. Tot ce iti trebuie este la indemana. In plus esti sfatuit, incurajat si premiat chiar de specialisti

Creatorii de moda vin cu cele mai indraznete propuneri in materie de rochii de mireasa si nu numai. Expozantii si-au facut un titlu de glorie din a demonstra ca, in ceea ce priveste creativitatea, nu trebuie sa avem limite, ca poti transmite unicitatea prin diversitate.

Ai prilejul sa alegi si muzica potrivita pentru petrecerea ta. Vor performa live trupe de top: Jukebox, Asha, Marfar, cvartetul Passione.

Duminica, la prezentarea de moda vor participa finalistele emisiunii ”Fata de la tara” (cu sprijinul Prima TV), spectacolul fiind prezentat de Daniela Nane.

Indragostitii sunt premiati de Jukebox Venue: sampanie si o cina romantica la restaurantul Jukebox.

Sambata si duminica, intre orele 10 si 18 sunteti invitati la Jukebox Venue (strada Turturelelor nr. 11) sa organizati sau visati la nunta perfecta. Intrare libera pentru indragostiti.

Eveniment organizat de Jukebox Venue

Sprijinit de:

Cramele Halewood

BucurestiFm, Romania Libera, Ziarul Ring, Revista VIP, Sapte Seri, eva.ro, port.ro, 1801.ro, miresedisperate.ro, 121.ro, ZoomTv

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii