E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Lista nunta, cu ce am de facut

(2 votes, average: 1.00 out of 10)
522 vizite
0 comentarii

Ce ai de facut cand vrei sa–ti faci singura nunta? Si ar fi bine sa fie prima , dar si ultima ! De fapt asta depinde, daca ti-a placut, o mai poti face inca odata ! Sau iti deschizi o firma de organizat nunti ( si eu am facut acelasi lucru si mi-am recuperat banii !) .

 

In primul rand sa iei o gura de aer in piept si sa te asezi confortabil , sa deschizi laptopul si sa incepi sa “navigi” pe internet si in acelasi timp sa deschizi un fisier word si sa incepi sa notezi :

 

1- Lista cu “ ce am de facut” : creearea unui buget estimativ, angajarea unui” wedding planner”, alegerea unei date flexibile pentru toti cei apropiati (sa nu fie in concedii sau plecati din tara sau sa aiba alte nunti in perioada aceea ), creearea unei liste preliminare, rezervarile la biserica, la restaurant, la oficiul de stare civila, initierea si mentinerea in contact permanent cu distribuitorii importanti de servicii ai nuntii, creearea de un website sau a unui blog sau a unui cont facebook cu voi si cu evenimentul respectiv, angajarea unui fotograf si a unui videograf, angajarea unei firme de catering sau a unui bucatar, alegerea, conceperea si trimiterea invitatiilor.

 

2- Lista cu bugetul alocat nuntii : Flori, ceremonia, foto si video, costumul lui si rochia mea, transportul, inelele, cadouri , receptia acasa, cazarea invitatilor, alte lucruri necuprinse de buget

 

3- Sa concepi blogul sau pagina de facebook a nuntii cu tot ce presupune –Imagini cu voi cand v-ati cunoscut, unde va avea loc nunta ( iarasi imagini), unde planuiti sa mergeti in luna de miere.

 

 

4- Lista cu invitati

– Figaro

 

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii